Danas oblačno vrijeme sa kišom

Oblačno i svežije vreme sa kišom u većini predela, uz najvišu dnevnu temperaturu od 13 do 17 stepeni Celzijusovih, preovladavaće danas u Republici Srpskoj i FBiH.

Bosna i Hercegovina 07.05.2017 | 10:33
Danas oblačno vrijeme sa kišom
Jutros je oblačno sa kišom u većini predela. Na zapadu i severu su jače padavine, pogotovo na zapadu Krajine, a u ostalim predelima pada slabija kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha je od osam do 14, u višim predelima od pet stepeni Celzijusovih. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 13 do 17, na jugu do 20, a u višim predelima oko 10 stepeni Celzijusovih.

Tokom dana biće svežije i oblačno, na severu padavine slabe i nakratko prestaju uz više suvog vremena, a na jugu i istoku umerena kiša uz pljuskove sa grmljavinom ponegde.

Uveče će slaba kiša padati u većini predela, a nešto jača na jugoistoku.

Vetar će biti slab do umeren zapadni i severozapadni, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 8 časova

Bjelašnica jedan, Čajniče, Kalinovik, Han Pijesak, Gacko, Čemerno, Nevesinje i Sokolac osam, Mrakovica devet, Mrkonjić Grad, Foča, Šipovo, Bugojno i Sarajevo 10, Istočno Sarajevo, Krupa na Uni i Rudo 11, Brod, Ribnik, Bileća, Novi Grad, Višegrad, Mostar i Zenica 12, Prijedor, Srbac, Srebrenica, Banjaluka, Zvornik i Tuzla 13, Trebinje, Bijeljina i Doboj 14, te Neum 16 stepeni Celzijusovih.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar