Мората: Избацио сам га са Јувеом, дугујем Реалу...!

Нападач Реал Мадрида Алваро Мората рекао је да је дужан клубу јер је пре две године помогао Јувентусу да избаци "Краљевски клуб" у полуфиналу Лиге шампиона.

Фудбал 08.05.2017 | 15:00
Мората: Избацио сам га са Јувеом, дугујем Реалу...!
Мората је маја 2015. године у две полуфиналне утакмице дао два гола Мадриђанима и Јувентус је са 2:1 и 1:1 успео да прође у финале где је поражен од Барселоне (3:1).

Нападач је у Јувентусу провео две године, пре него што је Реал прошле године искористио откупну клаузулу за Морату и вратио га на Сантјаго Бернабеу.

Од повратка у Мадрид није константно добијао минуте, али Морату то не обесхрабрује.

"Када сам одлазио из Реал Мадрида обећао сам себи да ћу се вратити са више искуства јер најбољи фудбалери на свету играју овде" рекао је Мората за клупски сајт Реал Мадрида.

Реал Мадрид га је у Јувентус послао 2014. године после три године у клубу и Мората се током периода у Јувентусу састао и са Реалом.

"Била је то судбина. Било ми је жао због тог гола зато што бих радије дао гол било којој другој екипи него Реал Мадриду. Због тога им дугујем." каже Мората.

Он се потом осврнуо и на повратак у "Краљевски клуб".

"Мој повратак у Реал је договорен док сам био на Европском превнству прошле године са Шпанијом. Агент ми је рекао да нуде нови уговор и да желе да ме задрже. Реал Мадрид је веровао у мене и дуго сам чекао да то чујем..." додаје Мората.

Јувентус се у полуфиналу укрстио са Монаком и у првој утакмици победио са 2:0. Реал Мадрид је прву утакмицу против градског ривала Атлетика добио са 3:0, па су црно-бели из Торина и бели из Мадрида фаворити да се нађу у финалу у Кардифу.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар