Morata: Izbacio sam ga sa Juveom, dugujem Realu...!

Napadač Real Madrida Alvaro Morata rekao je da je dužan klubu jer je pre dve godine pomogao Juventusu da izbaci "Kraljevski klub" u polufinalu Lige šampiona.

Fudbal 08.05.2017 | 15:00
Morata: Izbacio sam ga sa Juveom, dugujem Realu...!
Morata je maja 2015. godine u dve polufinalne utakmice dao dva gola Madriđanima i Juventus je sa 2:1 i 1:1 uspeo da prođe u finale gde je poražen od Barselone (3:1).

Napadač je u Juventusu proveo dve godine, pre nego što je Real prošle godine iskoristio otkupnu klauzulu za Moratu i vratio ga na Santjago Bernabeu.

Od povratka u Madrid nije konstantno dobijao minute, ali Moratu to ne obeshrabruje.

"Kada sam odlazio iz Real Madrida obećao sam sebi da ću se vratiti sa više iskustva jer najbolji fudbaleri na svetu igraju ovde" rekao je Morata za klupski sajt Real Madrida.

Real Madrid ga je u Juventus poslao 2014. godine posle tri godine u klubu i Morata se tokom perioda u Juventusu sastao i sa Realom.

"Bila je to sudbina. Bilo mi je žao zbog tog gola zato što bih radije dao gol bilo kojoj drugoj ekipi nego Real Madridu. Zbog toga im dugujem." kaže Morata.

On se potom osvrnuo i na povratak u "Kraljevski klub".

"Moj povratak u Real je dogovoren dok sam bio na Evropskom prevnstvu prošle godine sa Španijom. Agent mi je rekao da nude novi ugovor i da žele da me zadrže. Real Madrid je verovao u mene i dugo sam čekao da to čujem..." dodaje Morata.

Juventus se u polufinalu ukrstio sa Monakom i u prvoj utakmici pobedio sa 2:0. Real Madrid je prvu utakmicu protiv gradskog rivala Atletika dobio sa 3:0, pa su crno-beli iz Torina i beli iz Madrida favoriti da se nađu u finalu u Kardifu.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar