Ко је нови дечко Каће Грујић?

Катарина Грујић, према писању домаће штампе, није дуго самовала, већ се одмах након раскида од Немање Бухе бацила у загрљај хрватском бизнисмену Ивану Чолакићу Чоли, иначе власнику ноћног клуба.

Србија 06.05.2017 | 20:31
Ко је нови дечко Каће Грујић?
Како преноси "Курир", до братанца Љубише Бухе Чумета дошле су гласине да га "Грандова" певачица вара с власником ноћног клуба из Загреба, а исту информацију имала је и његова породица, која је чак добила фотографију Грујићеве и Чолакића.

Катарина је као разлог прекида романсе с Немањом навела његову безразложну љубомору, но испоставило се да је Буха и те како имао разлог за сумњу.



- Упознали су се на њеном наступу, остали у контакту и врло брзо се и смували. Катарина је мислила да ће романса неко време остати тајна, али Буха је крајем марта сазнао за то. Суочили су се, посвађали и раскинули. Зато је на друштвеним мрежама и стављао статусе о преварама, иако је она тврдила да му је увек била верна.

- Каћа је након званичног раскида с Немањом често у Хрватској и тамо не крије да је у вези са Иваном, док у Београду глуми слободну девојку - каже извор Курира близак певачици.



Катарина Грујић, која се већ неколико дана налази у Будви, мирно је саслушала питање у вези с новим дечком.

- Стварно немам коментар. Не могу да причам о приватним стварима - љубазно је рекла.

О Ивану Чолакићу Чоли

Иван Чолакић, звани Чола, има 27 година, разведен је и има ћерку. Власник је ноћног клуба у Загребу у којем наступају највеће фолк звезде Сека Алексић, Дара Бубамара, Дејан Матић, Шабан Шаулић и други.

У Хрватској се за њега први пут чуло 2009, када је потегао пиштољ на возача "мерцедеса" у који се испред ноћног клуба у Макарској забио својим БМW. Чолакића је возач "мерцедеса" претходно ухватио за врат.

(Курир)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

еее

06.05.2017 21:31

Ее заболе ме ко је нови дјецко

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постар

07.05.2017 05:24

она је комад за тесање а он тркља за грах момцина садасњости и јос бизнис ман ха ха гр гр

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

07.05.2017 06:33

Жив мрем да сазнам!

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсија

07.05.2017 07:20

Ако немате ниста паметније писати али немој те ни ово ВИП???. Требали да залимо и оне који спавају сами кад морамо да се цудимо како сваки лонац надје поклопац!

ОДГОВОРИТЕ
Name

како

07.05.2017 08:40

То би било добро био бих и ја једанпут на Интернету?

Name

Дзоо

07.05.2017 10:21

Тако је цеца и драгана на поцетку каријере певале по сант галену за 500 фра а за 100 франака спавале су које год платио то прицају ови наси кад доду на одморе.

ОДГОВОРИТЕ