БЕЛ: Бриж поново игра шампионски фудбал!

Шарлроа почишћен за пола часа! Црно-бели имали кратку наду, али су на крају положили оружје пред моћним Хозеом Искердом - 1:3.

Фудбал 05.05.2017 | 23:52
БЕЛ: Бриж поново игра шампионски фудбал!
Клуб Бриж поново игра шампионски фудбал, а све то захваљујући Хозеу Искерду, који се потпуно разгоропадио! Актуелни шампион Белгије везао је и трећу победу и тако се потпуно вратио у шампионску трку. Шарлроа је почишћен за нешто више од пола часа игре резултатом 3:1 и сада је притисак на Андерлехту, који има бод више и утакмицу мање од Брижа.

Шарлрои је ноћна мора постао Искердо! Колумбијски центарфор одиграо је једну од најбољих утакмица ове сезоне и исту крунисао са три поготка после чега је и голмануНиколасу Пенетоу поручио да добро запамти његово име.

А сваки погодак био је својеврсна лекција противничкој одбрани. Искердо је изгледао као апсолутно неухватљива сила, спремна да постигне гол у сваком тренутку. Трчао је и отварао простор саиграчима Искердо, а онда када је проналазио слободан простор добијао је правовремена додавања од својих колега, после чега му је остајало само да затресе мрежу. Код трећег гола Искердо је добио лопту директно од свог голмана Итана Хорвата, који је успео да дегажира балон преко целог терена и упосли свог нападача.

Ипак, Хорват је на старту другог полувремена имао и помало комични испад, када је Давиду Полеу успео прво да одбрани ударац после утрчавања, а онда и прими гол тако што је, очигледно, заборавио да му је противник одмах иза леђа.

Али, то није угрозило планове актуелног шампиона, који сада напада сам врх табеле.

ПРО ЛИГА, ПЛЕЈ-ОФ - 7. КОЛО

Петак:

Шарлроа - Клуб Бриж 1:3 (0:1)
/Поле 47 - Искердо 45+1, 48, 77/

Недеља:

14.30 Остенде - Гент
18.00 Андерлехт - Зулте Варегем

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар