Не радим Исидори о глави и нисам геј

Драматург Небојша Пајкић тврди да није педер и да не ради својој супрузи Исидори Бјелици о глави.

Србија 05.05.2017 | 11:10
Не радим Исидори о глави и нисам геј
Књижевница је својим твитовима "Геј је сасвим океј, али не и када је у питању твој муж" и "Сазнати да ти је муж геј није забавно" подгрејала спекулације да јој је брак у кризи и да је њен супруг хомосексуалац.

Међутим, Пајкић то одлучно демантује:

"Најпре су ми неки пријатељи и многи непријатељи дојавили да су се у неком магазину појавиле дезинформације да се разводим и уз то инсинуације да сам можебити п*дер и још да по свој прилици радим о глави својој болесној супрузи", написао је Пајкић у колумни за Бктвнеwс.цом.

Небојша признаје да је често јунак Исидориних статуса на друштвеним мрежама и у бројним романима, али истиче да његова супруга у својој уметничкој слободи - преувеличава.

"Доживео сам такву ситуацију (због Бјеличиног романа "Љубав у Тунису", прим, аут.) да ме уз јутарњу кафу и виски продорно посматра комшија, а када нам се сусретну погледи, он се исповеди - целу ноћ није спавао јер су се он и његова жена уместо да се кр*шу расправљали да ли сам ја убица или нисам", пише Небојша и даље наводи да је у Исидориним романима био све и свашта: савестан муж, антијунак, педер и убица:

"Знам да све оно што жена каже у афекту треба да се пусти низ талас брзе воде, јер ја знам да мене моја Исидора, воли. Нема ништа и никад од развода. Ма шта вам медији поручују."

Извор: Информер

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Карадоз

05.05.2017 12:10

Овима је само вазна медијска пазња. Некда су људи своје ствари у својим куцама цували а не по улици развлацили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

05.05.2017 12:11

Бозе драги, сто ово двоје интелектуалаца не престану да се "вуку" по новинама и другим медијима. Они то могу, једноставно, престану да објасњавају, негирају ... све оно сто је о њима објављено. Овако ми лице на цеце, беце, стоје. Бар сад им је то најмање потребно.

ОДГОВОРИТЕ