Ne radim Isidori o glavi i nisam gej

Dramaturg Nebojša Pajkić tvrdi da nije peder i da ne radi svojoj supruzi Isidori Bjelici o glavi.

Srbija 05.05.2017 | 11:10
Ne radim Isidori o glavi i nisam gej
Književnica je svojim tvitovima "Gej je sasvim okej, ali ne i kada je u pitanju tvoj muž" i "Saznati da ti je muž gej nije zabavno" podgrejala spekulacije da joj je brak u krizi i da je njen suprug homoseksualac.

Međutim, Pajkić to odlučno demantuje:

"Najpre su mi neki prijatelji i mnogi neprijatelji dojavili da su se u nekom magazinu pojavile dezinformacije da se razvodim i uz to insinuacije da sam možebiti p*der i još da po svoj prilici radim o glavi svojoj bolesnoj supruzi", napisao je Pajkić u kolumni za Bktvnews.com.

Nebojša priznaje da je često junak Isidorinih statusa na društvenim mrežama i u brojnim romanima, ali ističe da njegova supruga u svojoj umetničkoj slobodi - preuveličava.

"Doživeo sam takvu situaciju (zbog Bjeličinog romana "Ljubav u Tunisu", prim, aut.) da me uz jutarnju kafu i viski prodorno posmatra komšija, a kada nam se susretnu pogledi, on se ispovedi - celu noć nije spavao jer su se on i njegova žena umesto da se kr*šu raspravljali da li sam ja ubica ili nisam", piše Nebojša i dalje navodi da je u Isidorinim romanima bio sve i svašta: savestan muž, antijunak, peder i ubica:

"Znam da sve ono što žena kaže u afektu treba da se pusti niz talas brze vode, jer ja znam da mene moja Isidora, voli. Nema ništa i nikad od razvoda. Ma šta vam mediji poručuju."

Izvor: Informer

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Karadoz

05.05.2017 12:10

Ovima je samo vazna medijska paznja. Nekda su ljudi svoje stvari u svojim kucama cuvali a ne po ulici razvlacili.

ODGOVORITE
Name

Olja

05.05.2017 12:11

Boze dragi, sto ovo dvoje intelektualaca ne prestanu da se "vuku" po novinama i drugim medijima. Oni to mogu, jednostavno, prestanu da objasnjavaju, negiraju ... sve ono sto je o njima objavljeno. Ovako mi lice na cece, bece, stoje. Bar sad im je to najmanje potrebno.

ODGOVORITE