Комшије о убиству надомак Горажда

У горажданском селу Богушићи јуче су убијене три особе. Незир Каменица, у породичној кући секиром је убио мајку Зехру Кавазовић, очуха Ифета Кавазовића, те баку. Убиство се највероватније догодило 2. маја, али су тела пронађена тек јуче, након што се Незир предао полицији у Сарајеву и казао шта је учинио.

Босна и Херцеговина 05.05.2017 | 07:38
Комшије о убиству надомак Горажда
Како Фактор сазнаје од мештана горажданског села Богушићи, удаљеног неколико километара од града, полиција је приликом уласка у кућу затекла стравичан призор. Тела убијених налазила су се по целој кући, а убица их је, пре него што је напустио место злочина, покрио декама.
 
Лазар Драшко, дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва БПК, изнео је шокантне детаље након што је извршио увиђај на месту троструког убиства у селу Богушићи код Горажда.

Тужилац је био видно потресен сценама које је затекао након што је ушао у кућу где се пре два дана десио стравичан злочин и убиство три особе.

"Затекли смо језиве призоре. Ту је било троје старих особа убијених секирама. Види се да нису убијени у исто време, да је мушкарац који је убијен једноставно затечен, убијен секиром са леђа док је био за компјутером. Вероватно је била борба са мајком која је пронађена у другој просторији. Исто тако и са старом баком. Све указује да се ради о насилној смрти, да су убијени", казао је тужилац за Н1.

Нико још не зна шта је претходило злочину, нити који су његови евентуални мотиви. Засад је познато да су сво четворо, заједно са Незировим најмлађим братом, тај дан заједно радили у малињаку.

"Иначе су били вредна породица. Имају пластенике и огромни малињак на скоро пет дунума земље. Незир је увек био помало чудан, али се оваквој трагедији нико није надао. Није ми познато да ли су имали неких породичних проблема", казао је за Фактор један мештанин, који није желео да му се објави име.

Фактор сазнаје и да Незир има још тројицу браће, који живе с оцем у Горажду. Један од њих је чак, како причају мештани, долазио до куће и донео неко црево, али је, након што је наишао на закључана врата, оставио поруку да је долазио, те да ће поново навратити у петак.

Ни слутио није да се у кући налазе тела његових најближих, које је Незир убио дан раније. Након што је побио своје укућане, Незир је закључао кућу, бацио кључ и запутио се у Сарајево, где се предао припадницима полиције на Илиџи. Наводно је полицајцима који су га питали зашто је то учинио, казао само да "живот није фер", пише Фактор.

Извор: Фактор.ба/Н1

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

05.05.2017 06:26

ТЕРОРИСТА, ПРОВЈЕРА ЗА НЕКИ ЖЕШЋИ РАМБО ПОДУХВАТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спаwн

05.05.2017 07:26

Жико, која си ти будала

Name

Ре.

05.05.2017 07:27

У Србији ти се десавају јос гори и бруталнији злоцини и њих не називас терористима.

Name

хамус

05.05.2017 07:23

Не могу вјероват да такав злочин може починити умно здрава особа, мени то изгледа немогуће.

ОДГОВОРИТЕ