Komšije o ubistvu nadomak Goražda

U goraždanskom selu Bogušići juče su ubijene tri osobe. Nezir Kamenica, u porodičnoj kući sekirom je ubio majku Zehru Kavazović, očuha Ifeta Kavazovića, te baku. Ubistvo se najverovatnije dogodilo 2. maja, ali su tela pronađena tek juče, nakon što se Nezir predao policiji u Sarajevu i kazao šta je učinio.

Bosna i Hercegovina 05.05.2017 | 07:38
Komšije o ubistvu nadomak Goražda
Kako Faktor saznaje od meštana goraždanskog sela Bogušići, udaljenog nekoliko kilometara od grada, policija je prilikom ulaska u kuću zatekla stravičan prizor. Tela ubijenih nalazila su se po celoj kući, a ubica ih je, pre nego što je napustio mesto zločina, pokrio dekama.
 
Lazar Draško, dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva BPK, izneo je šokantne detalje nakon što je izvršio uviđaj na mestu trostrukog ubistva u selu Bogušići kod Goražda.

Tužilac je bio vidno potresen scenama koje je zatekao nakon što je ušao u kuću gde se pre dva dana desio stravičan zločin i ubistvo tri osobe.

"Zatekli smo jezive prizore. Tu je bilo troje starih osoba ubijenih sekirama. Vidi se da nisu ubijeni u isto vreme, da je muškarac koji je ubijen jednostavno zatečen, ubijen sekirom sa leđa dok je bio za kompjuterom. Verovatno je bila borba sa majkom koja je pronađena u drugoj prostoriji. Isto tako i sa starom bakom. Sve ukazuje da se radi o nasilnoj smrti, da su ubijeni", kazao je tužilac za N1.

Niko još ne zna šta je prethodilo zločinu, niti koji su njegovi eventualni motivi. Zasad je poznato da su svo četvoro, zajedno sa Nezirovim najmlađim bratom, taj dan zajedno radili u malinjaku.

"Inače su bili vredna porodica. Imaju plastenike i ogromni malinjak na skoro pet dunuma zemlje. Nezir je uvek bio pomalo čudan, ali se ovakvoj tragediji niko nije nadao. Nije mi poznato da li su imali nekih porodičnih problema", kazao je za Faktor jedan meštanin, koji nije želeo da mu se objavi ime.

Faktor saznaje i da Nezir ima još trojicu braće, koji žive s ocem u Goraždu. Jedan od njih je čak, kako pričaju meštani, dolazio do kuće i doneo neko crevo, ali je, nakon što je naišao na zaključana vrata, ostavio poruku da je dolazio, te da će ponovo navratiti u petak.

Ni slutio nije da se u kući nalaze tela njegovih najbližih, koje je Nezir ubio dan ranije. Nakon što je pobio svoje ukućane, Nezir je zaključao kuću, bacio ključ i zaputio se u Sarajevo, gde se predao pripadnicima policije na Ilidži. Navodno je policajcima koji su ga pitali zašto je to učinio, kazao samo da "život nije fer", piše Faktor.

Izvor: Faktor.ba/N1

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

ŽIKA Ž

05.05.2017 06:26

TERORISTA, PROVJERA ZA NEKI ŽEŠĆI RAMBO PODUHVAT.

ODGOVORITE
Name

spawn

05.05.2017 07:26

Žiko, koja si ti budala

Name

Re.

05.05.2017 07:27

U Srbiji ti se desavaju jos gori i brutalniji zlocini i njih ne nazivas teroristima.

Name

hamus

05.05.2017 07:23

Ne mogu vjerovat da takav zločin može počiniti umno zdrava osoba, meni to izgleda nemoguće.

ODGOVORITE