Руси спремни за полагање цијеви

Руска компанија Гаспром је спремна да у наредних неколико дана почне са полагањем цијеви на морском дијелу гасовода "Турски ток", извијестио је генерални директор Гаспрома Алексеј Милер председника Русије Владимира Путина.

 

Свијет 05.05.2017 | 00:24
Руси спремни за полагање цијеви
"Бићемо спремни да у наредних неколико дана почнемо са полагањем цијеви за гасовод Турски ток", рекао је Милер на састанку с Путином, преноси руска агенција Тас с.

Путин је наложио Гаспрому да почне са полагањем цијеви на морском дијелу трасе гасовода.

Милер је, такође, упознао руског предсједника са чињеницом да је извоз руског природног гаса у Европу порастао за 15 одсто од почетка године.

(Тањуг(

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

боро

04.05.2017 22:30

а то значи Македонија ће милом или силом морати да пусти гасовод , е ту ће га и шипци завршити своју причу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

05.05.2017 00:46

Боро@ Гас це ици до Турске а Турци це продават Европи Путин је договорио Ердоганом размјену вриједну 100 милијарди долара годисње мало контај ,а Сипци це са Ердоганом бити у плусу !!!

Name

боро географија

05.05.2017 04:41

Боро ако си прочитао овдје се ради о турском току.Што значи да ако се ради о полагању цијеви на морском дну то може бити само Црно море које дијели Русију и Турску.Македоније ту нема ни близо

Name

Генерал

05.05.2017 05:44

Не иде гасовод преко Македоније. Постојеца рута: Турска-Грцка-Албаниа и онда се једна цијев иде за Италију преко Јадрана а друга иду за Црну Гору и јос се воде преговори да продје кроз Херзеговину те онда у Хрватску и даље према Словенији и Аустрији.

Name

ЈП

08.05.2017 16:31

Фора је сто Ердоган добија и гас и паре, повољне услове плус С-400 како би могао нападати Грцку која це добити 20 комада нових америцких Ф-35 авиона. Онда це пустати мигранте, ако затреба заједно са Ираном кренути у јурис на Европу у циљу русења цивилизације и свих других характеристика европског цовјека којем и ми сви припадамо. Ово је реприза оног из теме Маратнонска, Термопилска и Саламиска битка јос 480 и 400 год. прије нове ере. Касније је то било Медијско царство Персије, па онда Хуни, Авари, Монголи, турци, све је то она иста "златна хорда" од које страдају ови народи, као сто су грци, ромеји, па онда ови новији народи медју које спадају и сви ови наси народи са свим својим конфронтацијама и подјелама. Притисак расте из дана у дан, ударају из субсахарске Африк, Мароко, АЛзир, па са истока Турска и Иран, горе проблем руса и германских народа, катастрофа. Наравно продаја гаса је дубоко исполитизирана и није све тако како се цесто представља, али уз све то иде низ других знатно деструктивнијих ствари. Јадно је то све кад морају друге цивилизације и расе улазити на терен некад најразвијенијег подруцја глобално, по питању развоја и достигнуца.

Name

Милан

05.05.2017 00:43

Путин игра прљаве игре Гас це ици до Турске тако це Турци преузети ГАС и продавати Европи ,Турци це добити повољне цјене за ГАС и проценат од проданог ГАСА ,ко це профитирати Ердоган и Турска

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзоо

05.05.2017 04:09

Меркел рекла куда дие ердоган потврдио и цица мица готова прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

05.05.2017 06:53

А гдје је ту јузни ток и Гас РС цији предсједник је метузалем Слободан Пухалац који су то лазови са Додиком на целу.

ОДГОВОРИТЕ