ЕП до 17: Нијемци згазили БиХ - 5:0!

Орлићи ће тешко са Немцима: Хамбургерово чудо од детера разнело Змајеве! Јан Фиете Арп показао због чега се за његове услуге увелико интересују немачки и европски великани.

Фудбал 04.05.2017 | 14:20
ЕП до 17: Нијемци згазили БиХ - 5:0!
Кадетска селекција Немачке је показала снагу на отварању Европског првенства у групи Ц. Панцери су разнели Босну и Херцеговину у Костерни са убдљивих 5:0 и јасно ставили до знања селекцији Перице Огњеновића колико је важан први меч на турниру са Републиком Ирском (16.30).

Јунак победе селецкије Кристијана Фика био је најталентованији играч ове генерације Јан Фиете Арп, који је постигао хет-трик између 50. и 62. минута. Голгетер Хамбургера, који је ове сезоне постигао 26 голова на 21 утакмици у јунироској Бундеслики, на делу је показао због чега се за његове услуге већ интересују Лајпциг, Волфзбург, Челси и Манчестер јунајтед.

Са друге стране, репрезентација Сакиба Малкочевића је већину голова примила након прилично наивних реакција у дефанзиви. За селекцију Босне и Херцеговине на овом мечу су наступили првотимци Црвене звезде Шикањић, Бркић и Сантрач, дефанзивац Партизана НемањаВјештица и одбранбени играч Војводине Добрица Тегелтија.

Змајеви наредни меч играју 7. маја против Републике Ирске (16.30), док ће им три дана касније (12.00) ривал бити Србија.

У првој утакмици групе Д Холандија је успела да сломи отпор Украјине (1:0) захваљујући поготку капитена Ахраф Ел Бучатауји у 61. минуту.

ГРУПА Ц – 1. КОЛО:

Немачка – Босна и Херцеговина 5:0 (2:0)
/Мај 2, Кеител 16, Арп 50, 51, 62/

16.30 Србија – Република Ирска

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар