EP do 17: Nijemci zgazili BiH - 5:0!

Orlići će teško sa Nemcima: Hamburgerovo čudo od detera raznelo Zmajeve! Jan Fiete Arp pokazao zbog čega se za njegove usluge uveliko interesuju nemački i evropski velikani.

Fudbal 04.05.2017 | 14:20
EP do 17: Nijemci zgazili BiH - 5:0!
Kadetska selekcija Nemačke je pokazala snagu na otvaranju Evropskog prvenstva u grupi C. Panceri su razneli Bosnu i Hercegovinu u Kosterni sa ubdljivih 5:0 i jasno stavili do znanja selekciji Perice Ognjenovića koliko je važan prvi meč na turniru sa Republikom Irskom (16.30).

Junak pobede seleckije Kristijana Fika bio je najtalentovaniji igrač ove generacije Jan Fiete Arp, koji je postigao het-trik između 50. i 62. minuta. Golgeter Hamburgera, koji je ove sezone postigao 26 golova na 21 utakmici u juniroskoj Bundesliki, na delu je pokazao zbog čega se za njegove usluge već interesuju Lajpcig, Volfzburg, Čelsi i Mančester junajted.

Sa druge strane, reprezentacija Sakiba Malkočevića je većinu golova primila nakon prilično naivnih reakcija u defanzivi. Za selekciju Bosne i Hercegovine na ovom meču su nastupili prvotimci Crvene zvezde Šikanjić, Brkić i Santrač, defanzivac Partizana NemanjaVještica i odbranbeni igrač Vojvodine Dobrica Tegeltija.

Zmajevi naredni meč igraju 7. maja protiv Republike Irske (16.30), dok će im tri dana kasnije (12.00) rival biti Srbija.

U prvoj utakmici grupe D Holandija je uspela da slomi otpor Ukrajine (1:0) zahvaljujući pogotku kapitena Ahraf El Bučatauji u 61. minutu.

GRUPA C – 1. KOLO:

Nemačka – Bosna i Hercegovina 5:0 (2:0)
/Maj 2, Keitel 16, Arp 50, 51, 62/

16.30 Srbija – Republika Irska

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar