Младеновић иде на мјесто Малог?

Андреја Младеновиц́, лидер Самосталног ДСС требало би ускоро да буде изабран за градоначелника Београда уместо Синише Малог, јавио је Спутњик.

Србија 04.05.2017 | 14:05
Младеновић иде на мјесто Малог?
Према нашим информацијама, Младеновиц́ који тренутно обавља функцију заменика градоначелника, у владајуц́им круговима, за сада фигурира као једини кандидат за прву градску фотељу која ц́е остати упражњена, пише Спутњик.

Наиме, лидер СНС-а Александар Вучиц́ обелоданио је јуче да ц́е Мали бити смењен, како је рекао, „не зато што није добро радио и не зато што напредњаци немају вец́ину у Скупштини Београда вец́ због свеопште кампање која се води против њега“.

Планира се да се смена на врху градске власти обави током летњих месеци, а Младеновиц́ би требало да управља престоницом до редовних градских избора који ц́е бити одржани на пролец́е идуц́е године.

Лидер Самосталног ДСС некадашњи је високи функционер ДСС-а и близак сарадник Војислава Коштунице. Са том странком растао се 2015. године у време кад је лидер била Санда Рашковиц́ Ивиц́, управо зато што није желео да послуша њен налог и да напусти коалицију са СНС-ом у Београду. Тада је и основао Самостални ДСС, који је потом наступио на напредњачкој листи на парламентарним изборима.

(Спутњик)

Коментари / 0

Оставите коментар