Обамејан се договорио са Клајвертом!

14. 000. 000 евра годишње! Све извеснији растанак са Борусијом.

Фудбал 06.05.2017 | 14:00
Обамејан се договорио са Клајвертом!
Растанак се чини све извеснијим. Борусија очигледно нема чиме да убеди Пјер-Емерика Обамејана да остане у Дортмунду. Вечито другом Дортмунду. Али зато има Пари Сен Жермен и најмање ту мислимо на скоро загарантоване титуле у Француској, мада би Монако ове сезоне могао да му поквари план. ПСЖ има новац. Гомилу новца. Толику да се већ дуго на Парку принчева прича о нападу на европску титулу.

Управа ипак још није успела да пронађе добитну комбинацију. Али не одустаје. Спремна је да се опклади да Обамејана. Да стави “кућу и имање“ на тип да је баш он прави. Јер за 14.000.000 евра може да се купи много кућа и имања, а баш толику суму наводно су договорили Обамејан и спортски директор Пари Сен Жермена Патрик Клајверт.

Вест доноси добро обавештени Билд, који додаје и да ће уговор бити потписан на три године, али да се ништа неће званично објавити док Борусија не одигра финалну утакмицу немачког Купа са Ајнтрахтом из Франкфурта.

Истиче се ипак да је сав посао на релацији клуб купац - играч завршен. Кад је у питању однос клуб - клуб ту ствари тек треба да одмакну, али је наводно и Борусија схватила да не може да задржи Обамејана, док је Пари Сен Жермен прокљувио колика би сума била довољна да убеди Милионере да смекшају став.

Наводно, реч је о обештећењу од 70.000.000 евра. Званичне понуде још нема.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар