Obamejan se dogovorio sa Klajvertom!

14. 000. 000 evra godišnje! Sve izvesniji rastanak sa Borusijom.

Fudbal 06.05.2017 | 14:00
Obamejan se dogovorio sa Klajvertom!
Rastanak se čini sve izvesnijim. Borusija očigledno nema čime da ubedi Pjer-Emerika Obamejana da ostane u Dortmundu. Večito drugom Dortmundu. Ali zato ima Pari Sen Žermen i najmanje tu mislimo na skoro zagarantovane titule u Francuskoj, mada bi Monako ove sezone mogao da mu pokvari plan. PSŽ ima novac. Gomilu novca. Toliku da se već dugo na Parku prinčeva priča o napadu na evropsku titulu.

Uprava ipak još nije uspela da pronađe dobitnu kombinaciju. Ali ne odustaje. Spremna je da se opkladi da Obamejana. Da stavi “kuću i imanje“ na tip da je baš on pravi. Jer za 14.000.000 evra može da se kupi mnogo kuća i imanja, a baš toliku sumu navodno su dogovorili Obamejan i sportski direktor Pari Sen Žermena Patrik Klajvert.

Vest donosi dobro obavešteni Bild, koji dodaje i da će ugovor biti potpisan na tri godine, ali da se ništa neće zvanično objaviti dok Borusija ne odigra finalnu utakmicu nemačkog Kupa sa Ajntrahtom iz Frankfurta.

Ističe se ipak da je sav posao na relaciji klub kupac - igrač završen. Kad je u pitanju odnos klub - klub tu stvari tek treba da odmaknu, ali je navodno i Borusija shvatila da ne može da zadrži Obamejana, dok je Pari Sen Žermen prokljuvio kolika bi suma bila dovoljna da ubedi Milionere da smekšaju stav.

Navodno, reč je o obeštećenju od 70.000.000 evra. Zvanične ponude još nema.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar