Јелисавета и Милош близу брака

Глумица Јелисавета Орашанин изговориће судбоносно “да” кошаркашу Милошу Теодосићу у елитном ресторану на Сењаку, сазнаје “Блиц”.

Забава 03.05.2017 | 22:13
Јелисавета и Милош близу брака
Иако је Милош Теодосић због обавеза у московском клубу ЦСКА ретко у Србији, одлучио је да свадба буде уприличена баш у нашем главном граду, како би успео да на свом венчању види све своје пријатеље и родбину које иначе не виђа често. Ипак је венчање важан догађај у животу, па Милош своју срећу хоће са свима да подели.



Зато су Јелисавета Орашанин, звезда серије “Убице мога оца”, и прослављени кошракаш заказали свадбу за 25. јун у једном елитном ресторану на Сењаку. Већ су се договорили о менијју, изгледу сале и свим детаљима славља.

- Јелисавета је пресрећна што се удаје за Теа. Он је такође одушевљен јер је коначно пронашао сродну душу, а још им је слађе то што, док они планирају сваки детаљ венчања, около многи спекулишу да су њих двоје раскинули. С њиховом везом је све у најбољем реду, а у јуну ће се заветовати на вечну љубав. Размишљали су у којем граду да организују прославу, а како је Јелисаветина жеља била да то буде Београд, Милош се одмах сложио с тим јер ће тако на венчању окупити све пријатеље које иначе не виђа - каже за “Блиц” извор близак овом пару.

Будући да је Европско првенство у кошарци у септембру, ово је идеалан тренутак да се пар венча, како би се све завршило и сви утисци слегли до септембра. Након венчања, Тео и Јелисавета путују на краћи одмор како би уживали у заједничким тренуцима.



- Још нису одлучили где ће на одмор, али како Тео испуњава све Јелисаветине жеље, могуће је да ће то бити неко лепо егзотично острво, што Јелисавета воли, а тако ће бити и далеко од очију свих који их познају - каже извор “Блица”.

Иначе, Милош ће због свадбе у Београд довести фамилију и најбоље пријатеље и саиграче из клуба, док ће са Јелисаветине стране присуствовати скоро сви глумци са класе са којима је одувек била веома блиска.

Јелисавета Орашанин и српски кошаркашки репрезентативац у вези су нешто више од три месеца, а пар се упознао преко заједничких пријатеља, приликом једног Теодосићевог боравка у Београду.

Јелисавета Орашанин дуго се забављала са познатим глумцем Вуком Костићем, а везу су неколико пута раскидали и обнављали.

Осим Вука, лепа глумица је кратко била заљубљена у спортског менаџера Момира Гајића, који је био у вези са фолк певачицом Радом Манојловић, а који живи у Америци.

Такође, Јелисавета је била и са са манекеном Душаном Шушњаром.

СВЕ МИЛОШЕВЕ ЉУБАВИ

Милош Теодосић, који је одувек важио за велику звезду и нашег најпожељнијег кошаркаша, пре романсе са Јелисаветом био је у краткој вези са Анастасијом Ражнатовић. Теодосић је познат као велики шармер, те се, осим везе са Анастасијом, прочуло и да је био са водитељком и глумицом Софијом Рајовић, а познато је да се дуго забављао и са одбојкашицом Мајом Огњеновић.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар