Лаказет: Ја и Златна лопта? Да се не заносимо...!

“Тим у који будем отишао мораће да игра леп и атрактиван фудбал и изнад свега да буде редован учесник Лиге шампиона. Не само да шамара лопту, такав фудбал ми не би одговарао”, каже нападач Лиона који најављује растнак за лето.

Фудбал 04.05.2017 | 13:40
Лаказет: Ја и Златна лопта? Да се не заносимо...!
Александре Лаказет је човек кога жели пола фудбалске Европе. Мишљење многих је да је сјајни голгетер прерастао средину, да је Лион постао премали за његове квалитете и да је овог лета време за растанак.

То не крије ни сам Лаказет, који гласно најављује промену средине.

“Овога лета бих могао да променим окружење и искусим нешто ново, нешто другачије у каријери. Наставићу да тренирам, с надом да ће на лето стићи идеална прилика за мене, да се опорбам у новој средини”, рекао је Лаказет у интервјуу за сајт УЕФА.

Јувентус, Борусија, Арсенал, Ливерпул, Атлетико Мадрид… Дугачка је листа заинтересованих клубова за Лаказета, мада и они који га желе морају најпре да испуне нека очекивања.

“Тим у који будем отишао мораће да игра леп и атрактиван фудбал и изнад свега да буде редован учесник Лиге шампиона. Не само да шамара лопту, такав фудбал ми не би одговарао”, каже Лаказет.

Француски репрезентативац тврди и да му је најдража подршка коју је добио од Тијерија Анрија.

“Стегао ми је руку и рекао да морам да наставим да пробијам границе, оно што заборавимо док смо клинци. То ме је наравно импресионирало. Када вам великан као Анри да савет морате да обратите пажњу. После тог разговора схватио сам да је живот професионалног фудбалера сталан посао”, каже Лаказет.

Нападач Лиона, занимљиво размишља на још једну тему. 

“Ја да освојим Златну лопту? Хајде да се не заносимо. Прво да оставим траг у неком клубу, за остало ћемо да видимо”, закључио је Александре Лаказет.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар