Lakazet: Ja i Zlatna lopta? Da se ne zanosimo...!

“Tim u koji budem otišao moraće da igra lep i atraktivan fudbal i iznad svega da bude redovan učesnik Lige šampiona. Ne samo da šamara loptu, takav fudbal mi ne bi odgovarao”, kaže napadač Liona koji najavljuje rastnak za leto.

Fudbal 04.05.2017 | 13:40
Lakazet: Ja i Zlatna lopta? Da se ne zanosimo...!
Aleksandre Lakazet je čovek koga želi pola fudbalske Evrope. Mišljenje mnogih je da je sjajni golgeter prerastao sredinu, da je Lion postao premali za njegove kvalitete i da je ovog leta vreme za rastanak.

To ne krije ni sam Lakazet, koji glasno najavljuje promenu sredine.

“Ovoga leta bih mogao da promenim okruženje i iskusim nešto novo, nešto drugačije u karijeri. Nastaviću da treniram, s nadom da će na leto stići idealna prilika za mene, da se oporbam u novoj sredini”, rekao je Lakazet u intervjuu za sajt UEFA.

Juventus, Borusija, Arsenal, Liverpul, Atletiko Madrid… Dugačka je lista zainteresovanih klubova za Lakazeta, mada i oni koji ga žele moraju najpre da ispune neka očekivanja.

“Tim u koji budem otišao moraće da igra lep i atraktivan fudbal i iznad svega da bude redovan učesnik Lige šampiona. Ne samo da šamara loptu, takav fudbal mi ne bi odgovarao”, kaže Lakazet.

Francuski reprezentativac tvrdi i da mu je najdraža podrška koju je dobio od Tijerija Anrija.

“Stegao mi je ruku i rekao da moram da nastavim da probijam granice, ono što zaboravimo dok smo klinci. To me je naravno impresioniralo. Kada vam velikan kao Anri da savet morate da obratite pažnju. Posle tog razgovora shvatio sam da je život profesionalnog fudbalera stalan posao”, kaže Lakazet.

Napadač Liona, zanimljivo razmišlja na još jednu temu. 

“Ja da osvojim Zlatnu loptu? Hajde da se ne zanosimo. Prvo da ostavim trag u nekom klubu, za ostalo ćemo da vidimo”, zaključio je Aleksandre Lakazet.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar