Италијану кажу јесте, Енглези кажу није!

Одбијена понуда од 85. 000. 000 евра за Мбапеа?! Француз је запалио фудбалску Европу!

Фудбал 05.05.2017 | 14:40
Италијану кажу јесте, Енглези кажу није!
„Дневна доза Килијана Мбапеа“. Тако у последње време изгледа већина фудбалских рубрика широм Европе. Француско чудо је непресушна инсипрација...  

Нема никакве дилеме да ће Нови Анри наредног лета бити најтраженији играч у Европи и да би врло лако могао да обори и светски рекрод Пола Погбе када је у питању висина трансфера. Можда чак и да крене баш стопама Погбе?

Јасно је да нема много клубова који себи могу да приуште Мбапеа. Манчестерски клубови, Реал, Барса, Челси и Бајерн.

Манчестер Јунајтед можемо да замислимо као клуб који руши светски рекорд за двођење Мбапеа. Летос су то урадили са Погбом, сада би могли са његовим младим земљаком. Поготово ако не доведу Гризмана за којег су били спрмени да плате и 100.000.000 евра. Али Монако ће за Мбапеа тражити још више.

Зато и не чуде различите вести вести са разних крајева Европе. Италијански трансфер експерт Ђанлука ди Марцио је касно синоћ ексклузивно објавио да је Монако глатко одбио званичну понуду Манчестер Јунајтеда вредну 85.000.000 евра! Италијан је добро обавештен о дешавањима на фудбалској пијаци и треба га схватити за озбиљно...

Али исто тако стиже и деманти са Острва. И то од најпоузданијег извора када је енгелски фудбал у питању - Скај спортса. Острвљани трвде да Јунајтед није доставио завничну понуду Монаку, али да интерес постоји.

Изаберите коме да верујете, али је неминовно да нас очекује рат великана европског фудбала за аутограм младе звезде Монака.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар