Italijanu kažu jeste, Englezi kažu nije!

Odbijena ponuda od 85. 000. 000 evra za Mbapea?! Francuz je zapalio fudbalsku Evropu!

Fudbal 05.05.2017 | 14:40
Italijanu kažu jeste, Englezi kažu nije!
„Dnevna doza Kilijana Mbapea“. Tako u poslednje vreme izgleda većina fudbalskih rubrika širom Evrope. Francusko čudo je nepresušna insipracija...  

Nema nikakve dileme da će Novi Anri narednog leta biti najtraženiji igrač u Evropi i da bi vrlo lako mogao da obori i svetski rekrod Pola Pogbe kada je u pitanju visina transfera. Možda čak i da krene baš stopama Pogbe?

Jasno je da nema mnogo klubova koji sebi mogu da priušte Mbapea. Mančesterski klubovi, Real, Barsa, Čelsi i Bajern.

Mančester Junajted možemo da zamislimo kao klub koji ruši svetski rekord za dvođenje Mbapea. Letos su to uradili sa Pogbom, sada bi mogli sa njegovim mladim zemljakom. Pogotovo ako ne dovedu Grizmana za kojeg su bili sprmeni da plate i 100.000.000 evra. Ali Monako će za Mbapea tražiti još više.

Zato i ne čude različite vesti vesti sa raznih krajeva Evrope. Italijanski transfer ekspert Đanluka di Marcio je kasno sinoć ekskluzivno objavio da je Monako glatko odbio zvaničnu ponudu Mančester Junajteda vrednu 85.000.000 evra! Italijan je dobro obavešten o dešavanjima na fudbalskoj pijaci i treba ga shvatiti za ozbiljno...

Ali isto tako stiže i demanti sa Ostrva. I to od najpouzdanijeg izvora kada je engelski fudbal u pitanju - Skaj sportsa. Ostrvljani trvde da Junajted nije dostavio zavničnu ponudu Monaku, ali da interes postoji.

Izaberite kome da verujete, ali je neminovno da nas očekuje rat velikana evropskog fudbala za autogram mlade zvezde Monaka.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar