Погодни услови за вожњу

На већини путева у Републици Српској и Федерацији БиХ услови за вожњу јутрос су повољни, саобраћај се одвија по претежно сувом коловозу, а магла мјестимично смањује видљивост на дионицама у котлинама и уз ријечне токове, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

Република Српска 03.05.2017 | 12:30
Погодни услови за вожњу
Режим саобраћања на магистралном путу М-4, дионица Бањалука-Челинац, измијењен је због санације клизишта и реконструкције пута. Радови ће трајати до 15. маја.

Ради постављања расвјете на прикључној рампи на ауто-пут, измијењен је режим саобраћања на магистралном путу Градишка-Бањалука, у мјесту Клашнице. Радови ће трајати до 19. маја.

На дионици Брчко-Лончари, у насељу Горице, режим саобраћања је измијењен због радова која би требало да трају до 26. јуна.

С циљем безбједног одвијања саобраћаја на ауто-путу "9. јануар" Прњавор-Добој, успостављен је посебан режим саобраћаја у подручју петљи "Прњавор" и "Јоховац", као и на регионалном путу Р-474 и магистралном М-17, са уредно постављеном привременом саобраћајном сигнализацијом.

На магистралном путу М-5, дионица Рогатица-Устипрача, због бушења и минирања терена у мјесту Дуб долази до повремених обустава саобраћаја у трајању од пет до 15 минута у периоду од 9.00 до 10.00 и од 14.00 до 17.00 часова.

У мјесту Љубачево, на регионалном путу Карановац-Кнежево, због активираног клизишта возила саобраћају наизмјенично једном траком.

У току су радови на изградњи вијадукта "Маховљани" на ауто-путу Бањалука - Добој /дионица Бањалука - Прњавор/, због чега је петља "Маховљани", затворена за сав саобраћај, а возачи могу користити петљу "Александровац".

Измијењен је режим саобраћања на магистралном путу Клашнице један-Прњавор, због регулисања улаза и излаза возила градилишта, која су ангажована на изградњи ауто-пута Бањалука-Прњавор. Измјене би требало да трају до 31. децембра.

На магистралном путу М-18, дионица Брод на Дрини-граница БиХ/Црна Гора/Шћепан Поље/, саобраћање је забрањено за сва возила тежа од 16 тона.

На граничним прелазима у БиХ јутрос нема дужих задржавања.

Због радова који још трају на подручју Хрватске, повремено се на граничним прелазима Брод-Славонски Брод и Орашје-Жупања формирају дуже колоне возила.

Због радова у Црној Гори, на граничном прелазу Клобук /Илино Брдо-Вилуси/ саобраћај се обуставља од 9.00 до 11.00 и од 13.00 до 15.00 часова, а на прелазу Делеуша /Делеуша-Враћеновићи/ од 11.00 до 14.00 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар