Pogodni uslovi za vožnju

Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH uslovi za vožnju jutros su povoljni, saobraćaj se odvija po pretežno suvom kolovozu, a magla mjestimično smanjuje vidljivost na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Republika Srpska 03.05.2017 | 12:30
Pogodni uslovi za vožnju
Režim saobraćanja na magistralnom putu M-4, dionica Banjaluka-Čelinac, izmijenjen je zbog sanacije klizišta i rekonstrukcije puta. Radovi će trajati do 15. maja.

Radi postavljanja rasvjete na priključnoj rampi na auto-put, izmijenjen je režim saobraćanja na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka, u mjestu Кlašnice. Radovi će trajati do 19. maja.

Na dionici Brčko-Lončari, u naselju Gorice, režim saobraćanja je izmijenjen zbog radova koja bi trebalo da traju do 26. juna.

S ciljem bezbjednog odvijanja saobraćaja na auto-putu "9. januar" Prnjavor-Doboj, uspostavljen je poseban režim saobraćaja u području petlji "Prnjavor" i "Johovac", kao i na regionalnom putu R-474 i magistralnom M-17, sa uredno postavljenom privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-5, dionica Rogatica-Ustiprača, zbog bušenja i miniranja terena u mjestu Dub dolazi do povremenih obustava saobraćaja u trajanju od pet do 15 minuta u periodu od 9.00 do 10.00 i od 14.00 do 17.00 časova.

U mjestu Ljubačevo, na regionalnom putu Кaranovac-Кneževo, zbog aktiviranog klizišta vozila saobraćaju naizmjenično jednom trakom.

U toku su radovi na izgradnji vijadukta "Mahovljani" na auto-putu Banjaluka - Doboj /dionica Banjaluka - Prnjavor/, zbog čega je petlja "Mahovljani", zatvorena za sav saobraćaj, a vozači mogu koristiti petlju "Aleksandrovac".

Izmijenjen je režim saobraćanja na magistralnom putu Кlašnice jedan-Prnjavor, zbog regulisanja ulaza i izlaza vozila gradilišta, koja su angažovana na izgradnji auto-puta Banjaluka-Prnjavor. Izmjene bi trebalo da traju do 31. decembra.

Na magistralnom putu M-18, dionica Brod na Drini-granica BiH/Crna Gora/Šćepan Polje/, saobraćanje je zabranjeno za sva vozila teža od 16 tona.

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih zadržavanja.

Zbog radova koji još traju na području Hrvatske, povremeno se na graničnim prelazima Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja formiraju duže kolone vozila.

Zbog radova u Crnoj Gori, na graničnom prelazu Кlobuk /Ilino Brdo-Vilusi/ saobraćaj se obustavlja od 9.00 do 11.00 i od 13.00 do 15.00 časova, a na prelazu Deleuša /Deleuša-Vraćenovići/ od 11.00 do 14.00 časova.

Komentari / 0

Ostavite komentar