Локомотиви руски Куп уз песничење!

Песничење у финалу руског Купа! Ари бије као Тајсон! Локомотиви седми трофеј у клупској историји!

Фудбал 02.05.2017 | 22:45
Локомотиви руски Куп уз песничење!
Резултат је 2:0, а стрелци су у последњих 15 минута финалног меча Купа Русије у Сочију били Игор Денисов и Алексеј Миранчукчији је погодак у надокнади сигурно био најлепши детаљ иначе не претерано узбудљиве утакмице. Барем кад је сам фудбал у питању. Али недостатак квалитета Урал и освајач трофеја Локомотива надоместили су нам у лудој завршници. Још док је игра трајала потпуни хаос на терену! Туча неколико играча због још неразјашњених околности. Посебно се истакао Бразилац Ари, који ће по свему приказаном извесно дужу паузу комотно моћи да искористи као ММА борац.

Није он био иницијатор нереда, Артем Филдер и један играч московског тима били су у клинчу.Ари се примакао са стране и започео песничење. Није било превише дуго, али је озбиљно личило на бокс меч. Предњачио је Ари, мада се истакао и Уралов Едгар Манучарајан маи-геријем ка најагресивнијем у целој збрци.

Епилог - црвени картони за Манучарајан и Фидлера из Урала, односно Џеферсона Фарфана иАриа из Локомотиве. Московљани ће сигурно брже преболети казне, јер их чека славље због освојеног Купа, седмог у клупској историји.

Али вратиће се све... Арију посебно. Јер неће ово бити кратка суспензија. Потрајаће.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар