Lokomotivi ruski Kup uz pesničenje!

Pesničenje u finalu ruskog Kupa! Ari bije kao Tajson! Lokomotivi sedmi trofej u klupskoj istoriji!

Fudbal 02.05.2017 | 22:45
Lokomotivi ruski Kup uz pesničenje!
Rezultat je 2:0, a strelci su u poslednjih 15 minuta finalnog meča Kupa Rusije u Sočiju bili Igor Denisov i Aleksej Mirančukčiji je pogodak u nadoknadi sigurno bio najlepši detalj inače ne preterano uzbudljive utakmice. Barem kad je sam fudbal u pitanju. Ali nedostatak kvaliteta Ural i osvajač trofeja Lokomotiva nadomestili su nam u ludoj završnici. Još dok je igra trajala potpuni haos na terenu! Tuča nekoliko igrača zbog još nerazjašnjenih okolnosti. Posebno se istakao Brazilac Ari, koji će po svemu prikazanom izvesno dužu pauzu komotno moći da iskoristi kao MMA borac.

Nije on bio inicijator nereda, Artem Filder i jedan igrač moskovskog tima bili su u klinču.Ari se primakao sa strane i započeo pesničenje. Nije bilo previše dugo, ali je ozbiljno ličilo na boks meč. Prednjačio je Ari, mada se istakao i Uralov Edgar Manučarajan mai-gerijem ka najagresivnijem u celoj zbrci.

Epilog - crveni kartoni za Manučarajan i Fidlera iz Urala, odnosno Džefersona Farfana iAria iz Lokomotive. Moskovljani će sigurno brže preboleti kazne, jer ih čeka slavlje zbog osvojenog Kupa, sedmog u klupskoj istoriji.

Ali vratiće se sve... Ariju posebno. Jer neće ovo biti kratka suspenzija. Potrajaće.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar