Папа Фрањо моли за Македонију

Папа Фрањо је позвао на молитву за Македонију због озбиљне политичке ситуације у тој земљи и послије насилних догађаја у Собрању, у четвртак прошле седмице, јавио је Реутерс.

Свијет 02.05.2017 | 12:15
Папа Фрањо моли за Македонију
Папа Фрањо је позив на молитву за Македонију упутио на Тргу Светог Петра у Ватикану, пред око 10.000 људи.

Поглавар Римокатоличке цркве је опширно говорио вјерницима о ситуацији у Венецуели, тражећи коначно окончање насиља и тешке хуманитарне, социјалне, политичке и економске кризе у тој земљи.

Папа је изразио забринутост због великог броја мртвих и рањених људи у Венецуели.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Драгутин

02.05.2017 10:31

Па ви сте то и направили у Македонији!Моли америку и еу да обуздају своје мезимце шиптаре?Кад ћеш ПАПО да се молиш за све убијене и прогнане Србе на простору бивше СФРЈ за цео 20-ти век?Кад би сва имена Срба спомињао понаособ која сте унесрећили у 20-том веку у молитви, требало бити бар 10 година да ти траје молитва без паузе,мој папо Фрањославе...Ви да хоћете искрено да се молите Богу,па не би то радили с народом што радите на Балкану,посебо са нама Србима страдалницима кроз све векове и генерације од кад смо крочили на овај Балкан?Од нас Срба направили су чак четири нације: хрвате,бошњаке,црногорце и македонце,а ни не мисле да остану на том броју.Свако место на Балкану географско име у коме живе Срби,ти становници промениће назив и носиће име те регије,а ти становници ће исто писати и говорити као ми Срби,ал битно да се не зову само Србима?И наравно увек ће се ти нови становници те регије који су променили име из Српског народа и узели по налогу еу и сад ново име,па мораће по налогу да се сукобљавају са нама Србима који смо остали доследни себи, то је од свега најважније западу,тооо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

02.05.2017 12:19

Чим овај моли, биће великог сра*а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е бас тако !

02.05.2017 13:24

Кад се СРА××О за Народ моли ! Зна се, које нас зло оцекује. Поциње Рат на Балкану: Македонија, Црна Гора, Босна, Грцка, Турска итд.

Name

То знаци.

02.05.2017 14:06

Поциње Рат , дао је зелено свјетло ! " Путине - цувај ми Православље " сад је прилика да видимо ко је на којој страни !!!

Name

Драган

02.05.2017 13:38

Бог, дегинитивно, има нешто против римског папе. За кога се год овај помоли, ту брзо почне рат и трагедија за трагедијом. Или су молитве неискрене, или долазе из уста онога кога Бог не уважава :-Д

ОДГОВОРИТЕ