Papa Franjo moli za Makedoniju

Papa Franjo je pozvao na molitvu za Makedoniju zbog ozbiljne političke situacije u toj zemlji i poslije nasilnih događaja u Sobranju, u četvrtak prošle sedmice, javio je Reuters.

Svijet 02.05.2017 | 12:15
Papa Franjo moli za Makedoniju
Papa Franjo je poziv na molitvu za Makedoniju uputio na Trgu Svetog Petra u Vatikanu, pred oko 10.000 ljudi.

Poglavar Rimokatoličke crkve je opširno govorio vjernicima o situaciji u Venecueli, tražeći konačno okončanje nasilja i teške humanitarne, socijalne, političke i ekonomske krize u toj zemlji.

Papa je izrazio zabrinutost zbog velikog broja mrtvih i ranjenih ljudi u Venecueli.

(Agencije)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Dragutin

02.05.2017 10:31

Pa vi ste to i napravili u Makedoniji!Moli ameriku i eu da obuzdaju svoje mezimce šiptare?Kad ćeš PAPO da se moliš za sve ubijene i prognane Srbe na prostoru bivše SFRJ za ceo 20-ti vek?Kad bi sva imena Srba spominjao ponaosob koja ste unesrećili u 20-tom veku u molitvi, trebalo biti bar 10 godina da ti traje molitva bez pauze,moj papo Franjoslave...Vi da hoćete iskreno da se molite Bogu,pa ne bi to radili s narodom što radite na Balkanu,posebo sa nama Srbima stradalnicima kroz sve vekove i generacije od kad smo kročili na ovaj Balkan?Od nas Srba napravili su čak četiri nacije: hrvate,bošnjake,crnogorce i makedonce,a ni ne misle da ostanu na tom broju.Svako mesto na Balkanu geografsko ime u kome žive Srbi,ti stanovnici promeniće naziv i nosiće ime te regije,a ti stanovnici će isto pisati i govoriti kao mi Srbi,al bitno da se ne zovu samo Srbima?I naravno uvek će se ti novi stanovnici te regije koji su promenili ime iz Srpskog naroda i uzeli po nalogu eu i sad novo ime,pa moraće po nalogu da se sukobljavaju sa nama Srbima koji smo ostali dosledni sebi, to je od svega najvažnije zapadu,tooo...

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

02.05.2017 12:19

Čim ovaj moli, biće velikog sra*a.

ODGOVORITE
Name

E bas tako !

02.05.2017 13:24

Kad se SRA××O za Narod moli ! Zna se, koje nas zlo ocekuje. Pocinje Rat na Balkanu: Makedonija, Crna Gora, Bosna, Grcka, Turska itd.

Name

To znaci.

02.05.2017 14:06

Pocinje Rat , dao je zeleno svjetlo ! " Putine - cuvaj mi Pravoslavlje " sad je prilika da vidimo ko je na kojoj strani !!!

Name

Dragan

02.05.2017 13:38

Bog, deginitivno, ima nešto protiv rimskog pape. Za koga se god ovaj pomoli, tu brzo počne rat i tragedija za tragedijom. Ili su molitve neiskrene, ili dolaze iz usta onoga koga Bog ne uvažava :-D

ODGOVORITE