САД упозоравају на тероризам у ЕУ

Амерички Стате Департмент издао је путно упозорење за америчке држављане који намјеравају путовати у Европу, указујући на континуирану пријетњу терористичким нападима.

Свијет 02.05.2017 | 11:15
САД упозоравају на тероризам у ЕУ
“Док локалне владе настављају операције на сузбијању тероризма, Стате Департмент ипак остаје забринут могућношћу будућих терористичких напада”, наводи се у упозорењу.

“Држављани САД-а увијек требају имати на уму могућност да симпатизери терориста или саморадикализовани екстремисти могу проводити нападе са мало или без икаквог упозорења”, наводи се у саопштењу.

У упозорењу се подсјећа на недавне нападе у Француској, Русији, Шведској и Великој Британији, напомињући да се екстремисти фокусирају на главне туристичке тачке.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Прање новца

02.05.2017 15:58

Да би заштитили прање новца,перачи финансирају терористе. Уколико се држава почне бавити спречавањем прања новца ту креће тероризам,ствара се страх да би истраге стале. У Европи Највећи перач новца је НОВОМАТИЦ АДМИРАЛ који је озбиљна пријетња Европске безбедности. Милорад Додик и Владимир Делић,Униброс Стеел,су довели Новоматиц у Републику Српску и са Новоматицом формирали двије фирме за прање новца НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо регистроване у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

04.05.2017 08:37

Тацна прогноза: Бице кисе мозда у Спанији,или Португалији а мозда падне и у Русији.