SAD upozoravaju na terorizam u EU

Američki State Department izdao je putno upozorenje za američke državljane koji namjeravaju putovati u Evropu, ukazujući na kontinuiranu prijetnju terorističkim napadima.

Svijet 02.05.2017 | 11:15
SAD upozoravaju na terorizam u EU
“Dok lokalne vlade nastavljaju operacije na suzbijanju terorizma, State Department ipak ostaje zabrinut mogućnošću budućih terorističkih napada”, navodi se u upozorenju.

“Državljani SAD-a uvijek trebaju imati na umu mogućnost da simpatizeri terorista ili samoradikalizovani ekstremisti mogu provoditi napade sa malo ili bez ikakvog upozorenja”, navodi se u saopštenju.

U upozorenju se podsjeća na nedavne napade u Francuskoj, Rusiji, Švedskoj i Velikoj Britaniji, napominjući da se ekstremisti fokusiraju na glavne turističke tačke.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pranje novca

02.05.2017 15:58

Da bi zaštitili pranje novca,perači finansiraju teroriste. Ukoliko se država počne baviti sprečavanjem pranja novca tu kreće terorizam,stvara se strah da bi istrage stale. U Evropi Najveći perač novca je NOVOMATIC ADMIRAL koji je ozbiljna prijetnja Evropske bezbednosti. Milorad Dodik i Vladimir Delić,Unibros Steel,su doveli Novomatic u Republiku Srpsku i sa Novomaticom formirali dvije firme za pranje novca NOVO RS doo i RSA GAMING Doo registrovane u Banjaluci.

ODGOVORITE
Name

Brzi

04.05.2017 08:37

Tacna prognoza: Bice kise mozda u Spaniji,ili Portugaliji a mozda padne i u Rusiji.