Европа је не би преживјела

Европска унија не би могла да преживи ефекте евентуалне победе антиевропског кандидата крајње деснице Марин ле Пен на председничким изборима у Француској, упозорио је француски премијер Бернар Казнев.

Свијет 02.05.2017 | 09:15
Европа је не би преживјела
"ЕУ, ослабљена Брегзитом, не би могла да издржи нови шок у облику доласка на власт у Француској владе која је отворено еврофобична", навео је Казнев у колумни за левичарски лист "Либерасион" која ће данас бити објављена.

Казнев је поново позвао грађане да 7. маја, у одлучујућем другом кругу, гласају за Емануела Макрона.

"Либерасион" је најавио да ће објавити на 16 страна специјално издање против Националног фронта Марин ле Пен.

(Агенције)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Драгутин

02.05.2017 07:38

Најлепша жена мора да влада Француском. Лепо лице Марин Ле Пен обасјаће и отераће тотални мрак из Француске. Срби у Француској убедите своје пријатеље и комшије Французе и не дозволите да невидљиви Микрони и Микроби завладају Француском! Са Марин Ле Пен у боље сутра иде Француски народ, а са њим заједно и Српски... За Марин Ле Пен до коначне победе ослободимо француску Енглеског ропства! Живела Марин Ле Пен нови председник Републике Француске, која ће васкрснути стари европски успавани Француски народ. Живела будућа председница Француске: Марин Ле Пен !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо Послови

02.05.2017 08:33

Хахахахах шоу циркус Колорадо хахахахахах

Name

КОДУС

02.05.2017 07:51

Опет ми са Балкана узимамо себи за право да "паметујемо" великом европском и демократском народу. На Балкану се и не зна ста је демократија. Прво Балканци да национал-совинизам да замјену размисљањем о квалитету зивота и слободом говора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

02.05.2017 08:14

Балкански народи посебно Српски народ и остали Срби који су узели друге вере под присилом имају много већи потенцијал од свих народа у европи заједно,зато су нас кроз историју и уништавали и делили у свим наметнутим ратовима да би смањили тај наш људски потенцијал!Јер су наши људи били много физички и умно јачи и лепши од њихових...

Name

Зворник

02.05.2017 09:12

Драгутине слазем се дјелимицно са тобом да смо интелигентан народ на балкану јаки сналазљиви паметни радни ал знас који је проблем код нас ми требамо да се увазавамо постујемо а не да намецемо некоме које ста од кога је постао које нај старији народ на балкану који језик прицамо које вјере које паметнији које јаци итд.. ех кад будемо то превазисли тада моземо да зивимо у спокоју у миру спостовањем и срецом

Name

Драгутин

02.05.2017 10:03

Али Зворник како не схваташ суштину:Енглезима је најважније да баш то што си реко никад ми не постигнемо и не превазиђемо,јер кад би то све постигли као што си ти набројао па како би те Енглез држо под својом шапом онда? У томе и јесте ствар ако хоћеш над неким да владаш дуго забијај му клин у пукотину коју си му већ направио!кад би се ми као што ти кажеш договорили и направили јаку државу онда би тек они имали с нама великих проблема,овако да би они себе намирили боље да ми увек будемо у сукобима једни с другима јер смо тако најслабији и њима не правимо никакве проблеме,кад се мало више намножимо само нам направе рат и све нас тако врте у круг генерацијама држећи нас на жељеној цифри и владају над нама,зар то није лепо смишљено и упаковано од стране енглеза мој Зворник?А?

Name

Ккккк

03.05.2017 05:10

Према томе док ми будемо зрели за чланство у Европској Унији дотле ће се она распасти.