Evropa je ne bi preživjela

Evropska unija ne bi mogla da preživi efekte eventualne pobede antievropskog kandidata krajnje desnice Marin le Pen na predsedničkim izborima u Francuskoj, upozorio je francuski premijer Bernar Kaznev.

Svijet 02.05.2017 | 09:15
Evropa je ne bi preživjela
"EU, oslabljena Bregzitom, ne bi mogla da izdrži novi šok u obliku dolaska na vlast u Francuskoj vlade koja je otvoreno evrofobična", naveo je Kaznev u kolumni za levičarski list "Liberasion" koja će danas biti objavljena.

Kaznev je ponovo pozvao građane da 7. maja, u odlučujućem drugom krugu, glasaju za Emanuela Makrona.

"Liberasion" je najavio da će objaviti na 16 strana specijalno izdanje protiv Nacionalnog fronta Marin le Pen.

(Agencije)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Dragutin

02.05.2017 07:38

Najlepša žena mora da vlada Francuskom. Lepo lice Marin Le Pen obasjaće i oteraće totalni mrak iz Francuske. Srbi u Francuskoj ubedite svoje prijatelje i komšije Francuze i ne dozvolite da nevidljivi Mikroni i Mikrobi zavladaju Francuskom! Sa Marin Le Pen u bolje sutra ide Francuski narod, a sa njim zajedno i Srpski... Za Marin Le Pen do konačne pobede oslobodimo francusku Engleskog ropstva! Živela Marin Le Pen novi predsednik Republike Francuske, koja će vaskrsnuti stari evropski uspavani Francuski narod. Živela buduća predsednica Francuske: Marin Le Pen !!!

ODGOVORITE
Name

Repo Poslovi

02.05.2017 08:33

Hahahahah šou cirkus Kolorado hahahahahah

Name

KODUS

02.05.2017 07:51

Opet mi sa Balkana uzimamo sebi za pravo da "pametujemo" velikom evropskom i demokratskom narodu. Na Balkanu se i ne zna sta je demokratija. Prvo Balkanci da nacional-sovinizam da zamjenu razmisljanjem o kvalitetu zivota i slobodom govora.

ODGOVORITE
Name

Dragutin

02.05.2017 08:14

Balkanski narodi posebno Srpski narod i ostali Srbi koji su uzeli druge vere pod prisilom imaju mnogo veći potencijal od svih naroda u evropi zajedno,zato su nas kroz istoriju i uništavali i delili u svim nametnutim ratovima da bi smanjili taj naš ljudski potencijal!Jer su naši ljudi bili mnogo fizički i umno jači i lepši od njihovih...

Name

Zvornik

02.05.2017 09:12

Dragutine slazem se djelimicno sa tobom da smo inteligentan narod na balkanu jaki snalazljivi pametni radni al znas koji je problem kod nas mi trebamo da se uvazavamo postujemo a ne da namecemo nekome koje sta od koga je postao koje naj stariji narod na balkanu koji jezik pricamo koje vjere koje pametniji koje jaci itd.. eh kad budemo to prevazisli tada mozemo da zivimo u spokoju u miru spostovanjem i srecom

Name

Dragutin

02.05.2017 10:03

Ali Zvornik kako ne shvataš suštinu:Englezima je najvažnije da baš to što si reko nikad mi ne postignemo i ne prevaziđemo,jer kad bi to sve postigli kao što si ti nabrojao pa kako bi te Englez držo pod svojom šapom onda? U tome i jeste stvar ako hoćeš nad nekim da vladaš dugo zabijaj mu klin u pukotinu koju si mu već napravio!kad bi se mi kao što ti kažeš dogovorili i napravili jaku državu onda bi tek oni imali s nama velikih problema,ovako da bi oni sebe namirili bolje da mi uvek budemo u sukobima jedni s drugima jer smo tako najslabiji i njima ne pravimo nikakve probleme,kad se malo više namnožimo samo nam naprave rat i sve nas tako vrte u krug generacijama držeći nas na željenoj cifri i vladaju nad nama,zar to nije lepo smišljeno i upakovano od strane engleza moj Zvornik?A?

Name

Kkkkk

03.05.2017 05:10

Prema tome dok mi budemo zreli za članstvo u Evropskoj Uniji dotle će se ona raspasti.