Круна каријере: Аустралија под Милошевим ногама!

„Ово је највећа награда у мојој каријери. Пре почетка сезоне нисам очекивао да могу бити најбољи у овој лиги, јер има превише квалитетних играча. Ово је стварно невероватно“, рекао је сјајни везиста.

Фудбал 02.05.2017 | 09:00
Круна каријере: Аустралија под Милошевим ногама!
Аустралија је под ногама Милоша Нинковића! Српски везиста и првотимац Сиднеја добио је најважнију награду тамошњег националног шампиона „Џони Ворнер Медал“ и тако проглашен за најбољег играча аустралијске А лиге.

Нинковић је постигао девет голова и 11 асистенција у овој сезони, а у избору је победио прошлогодишњег освајача награде Дијега Кастра из Перт Глорија.

Некадашњи репрезентативац Србије претходно је добио награду „Алекс Тобин Медал“, која се додељује играчима са изузетним карактеристикама и атрибутима, као што су лидерство, професионализам и посвећеност игри, па је тако био и највећи фаворит за играча године.

„Ово је највећа награда у мојој каријери. Пре почетка сезоне нисам очекивао да могу бити најбољи у овој лиги, јер има превише квалитетних играча. Ово је стварно невероватно“, рекао је одушевљено Нинковић.

Српски везиста се у земљу кенгура отиснуо 2015. године и већ у првој сезони показао завидан квалитет, док је друга у потпуности протекла у знаку његове игре. Шансу да заокружи феноменалну сезону имаће 7. маја када ће његов тим са Мелбурн Викторијем играти велико финале за шампионску титулу.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар