Kruna karijere: Australija pod Miloševim nogama!

„Ovo je najveća nagrada u mojoj karijeri. Pre početka sezone nisam očekivao da mogu biti najbolji u ovoj ligi, jer ima previše kvalitetnih igrača. Ovo je stvarno neverovatno“, rekao je sjajni vezista.

Fudbal 02.05.2017 | 09:00
Kruna karijere: Australija pod Miloševim nogama!
Australija je pod nogama Miloša Ninkovića! Srpski vezista i prvotimac Sidneja dobio je najvažniju nagradu tamošnjeg nacionalnog šampiona „Džoni Vorner Medal“ i tako proglašen za najboljeg igrača australijske A lige.

Ninković je postigao devet golova i 11 asistencija u ovoj sezoni, a u izboru je pobedio prošlogodišnjeg osvajača nagrade Dijega Kastra iz Pert Glorija.

Nekadašnji reprezentativac Srbije prethodno je dobio nagradu „Aleks Tobin Medal“, koja se dodeljuje igračima sa izuzetnim karakteristikama i atributima, kao što su liderstvo, profesionalizam i posvećenost igri, pa je tako bio i najveći favorit za igrača godine.

„Ovo je najveća nagrada u mojoj karijeri. Pre početka sezone nisam očekivao da mogu biti najbolji u ovoj ligi, jer ima previše kvalitetnih igrača. Ovo je stvarno neverovatno“, rekao je oduševljeno Ninković.

Srpski vezista se u zemlju kengura otisnuo 2015. godine i već u prvoj sezoni pokazao zavidan kvalitet, dok je druga u potpunosti protekla u znaku njegove igre. Šansu da zaokruži fenomenalnu sezonu imaće 7. maja kada će njegov tim sa Melburn Viktorijem igrati veliko finale za šampionsku titulu.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar