Прослава 1. маја у Бијељини

Осим обала Саве и Дрине, Бијељинци су ове године у великом броју Први мај прослављали на имању породице Марковић, Спортско-рекреативном излетишту Љељенча у истоименом селу, надомак Бијељине. Породична оаза претворена у излетиште доступно свим грађанима, испунила је очекивања око 1. 000 посјетилаца.

Република Српска 01.05.2017 | 14:29
Прослава 1. маја у Бијељини
"Већ традиционално прослављамо Први мај. Чули смо од пријатеља да је ово мјесто посебно и дошли смо да се увјеримо ове године", каже један од посјетилаца.



На свим излетиштима у Бијељини празник рада прослављали су већином незапослени.



"Данас је више празник нерада него рада", додаје саговорник БН телевизије.



Већина грађана која се окупила на прослави Првог маја истиче да су права радника угрожена, те да се надлежни само Првог маја сјете радничких права.



Као и претходних година породица Марковић ништа није препустила случају. Излетиште нуди разнолике садржаје почевши од камених роштиља и печењара до тениских и фудбалских терена, терена за рукомет, одбојку на пијеску, као и стазу за бициклисте у дужини од 2 км. Изнад свега љубазност домаћина и широк осмјех добродошлице.



"Ја већ одавно ово припремам да буде излетиште града Бијељине, Републике Српске и БиХ. Овдје се никад не наплаћује улаз и мислим да се никада неће наплаћивати. Већином долази омладина, средњошколци. У плану је да се прави још много спортских терена, а све не би успјело да није било ваше телевизије, иако сам ја много труда уложио, а и година имам много", каже за БН телевизију власник Спортско-рекреативног излетишта Љељенча Милорад Марковић.



Спортско-рекреативно излетиште Љељенча постоји већ три године.

БН телевизија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МГ

01.05.2017 19:00

Тачно,дан нерада а не рада.Већина кука како је тешко а роштиљи се не гасе.Сви траже нека права радника а неће да ради кад има 3 смјене или пита јел се ради суботом Дотле смо дошли.

ОДГОВОРИТЕ