Proslava 1. maja u Bijeljini

Osim obala Save i Drine, Bijeljinci su ove godine u velikom broju Prvi maj proslavljali na imanju porodice Marković, Sportsko-rekreativnom izletištu Ljeljenča u istoimenom selu, nadomak Bijeljine. Porodična oaza pretvorena u izletište dostupno svim građanima, ispunila je očekivanja oko 1. 000 posjetilaca.

Republika Srpska 01.05.2017 | 14:29
Proslava 1. maja u Bijeljini
"Već tradicionalno proslavljamo Prvi maj. Čuli smo od prijatelja da je ovo mjesto posebno i došli smo da se uvjerimo ove godine", kaže jedan od posjetilaca.



Na svim izletištima u Bijeljini praznik rada proslavljali su većinom nezaposleni.



"Danas je više praznik nerada nego rada", dodaje sagovornik BN televizije.



Većina građana koja se okupila na proslavi Prvog maja ističe da su prava radnika ugrožena, te da se nadležni samo Prvog maja sjete radničkih prava.



Kao i prethodnih godina porodica Marković ništa nije prepustila slučaju. Izletište nudi raznolike sadržaje počevši od kamenih roštilja i pečenjara do teniskih i fudbalskih terena, terena za rukomet, odbojku na pijesku, kao i stazu za bicikliste u dužini od 2 km. Iznad svega ljubaznost domaćina i širok osmjeh dobrodošlice.



"Ja već odavno ovo pripremam da bude izletište grada Bijeljine, Republike Srpske i BiH. Ovdje se nikad ne naplaćuje ulaz i mislim da se nikada neće naplaćivati. Većinom dolazi omladina, srednjoškolci. U planu je da se pravi još mnogo sportskih terena, a sve ne bi uspjelo da nije bilo vaše televizije, iako sam ja mnogo truda uložio, a i godina imam mnogo", kaže za BN televiziju vlasnik Sportsko-rekreativnog izletišta Ljeljenča Milorad Marković.



Sportsko-rekreativno izletište Ljeljenča postoji već tri godine.

BN televizija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MG

01.05.2017 19:00

Tačno,dan nerada a ne rada.Većina kuka kako je teško a roštilji se ne gase.Svi traže neka prava radnika a neće da radi kad ima 3 smjene ili pita jel se radi subotom Dotle smo došli.

ODGOVORITE