Божовић: Било нам је тешко у првом полувремену!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да су његови фудбалери имали проблема са одбраном Војводине у првом полувремену због лоше сарадње.

Фудбал 01.05.2017 | 09:00
Божовић: Било нам је тешко у првом полувремену!
"Говорио сам и пре утакмице да Војводина има добру екипу и да може да игра са сваким у нашој лиги. Било нам је много тешко да направимо нешто у првом полувремену, јер се Војводина зналачки бранила.

"А и када смо успевали да пробијемо, нисмо имали завршницу. Ричмонд Боаћи је био сам у шеснаестерцу, али играчи са бокова се нису придржавали договора", рекао је Божовић.

Звезда је победила головима у 82. минуту из пенала и у 90, док је Војводина од 70. минута играла са десеторицом играча, јер је Никола Антић добио црвени картон.

Тренер Војводине Радослав Батак оценио је да је његов тим добро одиграо до пред крај меча, а није хтео да коментарише пенал.

"Одиграли смо квалитетно и добро до 80. минута, до тог детаља. Погледаћу после, нећу ништа да коментаришем сада. Не бисмо примили гол и за две утакмице. Немам шта да замерим својим момцима. Дали су максимум, а данас су показали да могу да дају више од максимума", рекао је Батак.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар