Božović: Bilo nam je teško u prvom poluvremenu!

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da su njegovi fudbaleri imali problema sa odbranom Vojvodine u prvom poluvremenu zbog loše saradnje.

Fudbal 01.05.2017 | 09:00
Božović: Bilo nam je teško u prvom poluvremenu!
"Govorio sam i pre utakmice da Vojvodina ima dobru ekipu i da može da igra sa svakim u našoj ligi. Bilo nam je mnogo teško da napravimo nešto u prvom poluvremenu, jer se Vojvodina znalački branila.

"A i kada smo uspevali da probijemo, nismo imali završnicu. Ričmond Boaći je bio sam u šesnaestercu, ali igrači sa bokova se nisu pridržavali dogovora", rekao je Božović.

Zvezda je pobedila golovima u 82. minutu iz penala i u 90, dok je Vojvodina od 70. minuta igrala sa desetoricom igrača, jer je Nikola Antić dobio crveni karton.

Trener Vojvodine Radoslav Batak ocenio je da je njegov tim dobro odigrao do pred kraj meča, a nije hteo da komentariše penal.

"Odigrali smo kvalitetno i dobro do 80. minuta, do tog detalja. Pogledaću posle, neću ništa da komentarišem sada. Ne bismo primili gol i za dve utakmice. Nemam šta da zamerim svojim momcima. Dali su maksimum, a danas su pokazali da mogu da daju više od maksimuma", rekao je Batak.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar