Николић: До краја можемо без пораза!

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић задовољан је важном победом своје екипе против Напретка али је истакао да му се не допаада опуштање на крају меча.

Фудбал 01.05.2017 | 08:30
Николић: До краја можемо без пораза!
Он је уверен да његова екипа може да заврши првенство без пораза и освоји титулу у случају да се до краја Црвена звезда "спотакне" макар једном.

Шеф стручног штаба црно-белих честитао је својим играчима на победи.

"Напредак је био врло организован у зони, што смо и знали и за шта смо се спремали. У првом полувремену смо имали огроман посед лопте, али без шанси, без ризиковања, слабо смо ишли напред, као да смо чекали да се нешто деси а да ми то не урадимо", рекао је Николић после утакмице.

Првим полувременом у коме није било голова, Николић није био задовољан.

"Уз огроман посед, нисмо имали оно што треба да има тим који жели титулу, нисмо имали енергију да играмо ка напред и да желимо да победимо" истакао је Николић.

Партизан је по његовим речима на полувремену извршио одређене корекције, а "онда смо видели разигран и растрчан Партизан… Много ми смета овај гол који смо примили у последњем минту, одраз је опустања а то не сме да се дешава Партизану", рекао је шеф струке црно-белих.

У наредом колу Партизан гостује Јавору. "Ја и даље дубоко верујем да ћемо имати снаге да ово завршимо овако како треба, низ траје већ 31 утакмицу", рекао је Николић.

Тренер Напретка Вук Рашовић рекао је да је Партизан заслужено славио. "Прво полувреме доста добро за нас. Очекивали смо иницијативу Партизана, тако је било на почетку, али после тога смо дошли до игре и неких прилика. Оно што није добро је улазак у друго полувреме. Знали смо да ће бити велики притисак, да Партизан напада на 'југ'… Та два брза гола су нас пореметила, нисмо могли да се вратимо. Мислим да је Партизан заслужено победио", рекао је Рашовић.

Напредак у наредном колу дочекује Раднички из Ниша. "За нас је то веома битна утакмица, изгледа да нам читава сезона стаје у ту једну утакмицу", рекао је Рашовић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар