Nikolić: Do kraja možemo bez poraza!

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić zadovoljan je važnom pobedom svoje ekipe protiv Napretka ali je istakao da mu se ne dopaada opuštanje na kraju meča.

Fudbal 01.05.2017 | 08:30
Nikolić: Do kraja možemo bez poraza!
On je uveren da njegova ekipa može da završi prvenstvo bez poraza i osvoji titulu u slučaju da se do kraja Crvena zvezda "spotakne" makar jednom.

Šef stručnog štaba crno-belih čestitao je svojim igračima na pobedi.

"Napredak je bio vrlo organizovan u zoni, što smo i znali i za šta smo se spremali. U prvom poluvremenu smo imali ogroman posed lopte, ali bez šansi, bez rizikovanja, slabo smo išli napred, kao da smo čekali da se nešto desi a da mi to ne uradimo", rekao je Nikolić posle utakmice.

Prvim poluvremenom u kome nije bilo golova, Nikolić nije bio zadovoljan.

"Uz ogroman posed, nismo imali ono što treba da ima tim koji želi titulu, nismo imali energiju da igramo ka napred i da želimo da pobedimo" istakao je Nikolić.

Partizan je po njegovim rečima na poluvremenu izvršio određene korekcije, a "onda smo videli razigran i rastrčan Partizan… Mnogo mi smeta ovaj gol koji smo primili u poslednjem mintu, odraz je opustanja a to ne sme da se dešava Partizanu", rekao je šef struke crno-belih.

U naredom kolu Partizan gostuje Javoru. "Ja i dalje duboko verujem da ćemo imati snage da ovo završimo ovako kako treba, niz traje već 31 utakmicu", rekao je Nikolić.

Trener Napretka Vuk Rašović rekao je da je Partizan zasluženo slavio. "Prvo poluvreme dosta dobro za nas. Očekivali smo inicijativu Partizana, tako je bilo na početku, ali posle toga smo došli do igre i nekih prilika. Ono što nije dobro je ulazak u drugo poluvreme. Znali smo da će biti veliki pritisak, da Partizan napada na 'jug'… Ta dva brza gola su nas poremetila, nismo mogli da se vratimo. Mislim da je Partizan zasluženo pobedio", rekao je Rašović.

Napredak u narednom kolu dočekuje Radnički iz Niša. "Za nas je to veoma bitna utakmica, izgleda da nam čitava sezona staje u tu jednu utakmicu", rekao je Rašović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar