Момци "краљице нових љубави"

Емотивни живот Наташе Беквалац, услед недостатка бољег израза, може се описати као "буран".  

Србија 30.04.2017 | 16:02
Момци "краљице нових љубави"
Вест да се Наташа разводи после само две године брака од Љубе Јовановића није била ништа у поређењу са најсвежијим информацијама - да се Ната заљубила у Луку Лазукића, бизнисмена и ИТ стручњака.

Једно је сигурно, Нату су увек привлачили јаки мушкарци, но кренумо редом.

Владо Георгиев



Наташу су повезивали са Сергејом Трифуновићем, али и Владом Георгиевим. Никада није било званичних потврда ових романси, па је све остало на нивоу нагађања и градских шушкања.

Данило Икодиновић



Наташа Беквалац и Данило Икодиновић венчали су се на тајној церемонији 2006. године. Пар је упознао Влада Мандић, а љубав је одмах планула. Као круна љубави дошла је ћеркица Хана. Пар се развео 2010. године.

Саша Ковачевић



После развода, Наташу су повезивали са многим мушкарцима, укључујући и контроверзног бизнисмена Ћазима Османија, као и Сашу Ковачевића. Наташа је прву романсу оштро демантовала.

Влада Вукасновић



Мало је фалило да се Наташа уда за седам година млађег Владу Вуксановића, али раскинули су и Наташа му је вратила веренички прстен. Упознала их је њена сестра Кристина, а веза је била поприлично бурна.

Љуба Јовановић



Наташа Беквалац је била са Љубом у краткој вези пре неколико година, па су раскинули, па су се после неколико година помирили и венчали. Онда су се развели. Ако то није довољно компликовано, Љуба је пријатељ Владе Мандића који је Наташу упознао и са првим мужем, те стога познаје и Данила.

Лука Лазукић



И дошли смо до последњег на списку али не и најмање важног. Лука Лазукић је нови дечко Наташе Беквалац. ИТ стручњак, бивши кошаркаш и бизнисмен, који воли жене у панк-рок фазону, како је открио у једном интервјуу.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар