Momci "kraljice novih ljubavi"

Emotivni život Nataše Bekvalac, usled nedostatka boljeg izraza, može se opisati kao "buran".  

Srbija 30.04.2017 | 16:02
Momci "kraljice novih ljubavi"
Vest da se Nataša razvodi posle samo dve godine braka od Ljube Jovanovića nije bila ništa u poređenju sa najsvežijim informacijama - da se Nata zaljubila u Luku Lazukića, biznismena i IT stručnjaka.

Jedno je sigurno, Natu su uvek privlačili jaki muškarci, no krenumo redom.

Vlado Georgiev



Natašu su povezivali sa Sergejom Trifunovićem, ali i Vladom Georgievim. Nikada nije bilo zvaničnih potvrda ovih romansi, pa je sve ostalo na nivou nagađanja i gradskih šuškanja.

Danilo Ikodinović



Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović venčali su se na tajnoj ceremoniji 2006. godine. Par je upoznao Vlada Mandić, a ljubav je odmah planula. Kao kruna ljubavi došla je ćerkica Hana. Par se razveo 2010. godine.

Saša Kovačević



Posle razvoda, Natašu su povezivali sa mnogim muškarcima, uključujući i kontroverznog biznismena Ćazima Osmanija, kao i Sašu Kovačevića. Nataša je prvu romansu oštro demantovala.

Vlada Vukasnović



Malo je falilo da se Nataša uda za sedam godina mlađeg Vladu Vuksanovića, ali raskinuli su i Nataša mu je vratila verenički prsten. Upoznala ih je njena sestra Kristina, a veza je bila poprilično burna.

Ljuba Jovanović



Nataša Bekvalac je bila sa Ljubom u kratkoj vezi pre nekoliko godina, pa su raskinuli, pa su se posle nekoliko godina pomirili i venčali. Onda su se razveli. Ako to nije dovoljno komplikovano, Ljuba je prijatelj Vlade Mandića koji je Natašu upoznao i sa prvim mužem, te stoga poznaje i Danila.

Luka Lazukić



I došli smo do poslednjeg na spisku ali ne i najmanje važnog. Luka Lazukić je novi dečko Nataše Bekvalac. IT stručnjak, bivši košarkaš i biznismen, koji voli žene u pank-rok fazonu, kako je otkrio u jednom intervjuu.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar