Србија без учешћа на скуповима

Након што је француски суд пустио на слободу Рамуша Харадинаја, Србија је повукла амбасадора из те земље на консултације, а наредна три месеца неће учествовати на скуповима у Француској, рекао је министар спољних послова Србије Ивица Дачић.

Србија 30.04.2017 | 11:35
Србија без учешћа на скуповима
На тај начин је потврдио писање медија да је одлучено да наредних 90 дана ниједан министар, као ни директори јавних предузећа не учествују на скуповима у Француској и не путују у ту земљу.

Министар Дачић каже да је идеја Европске уније жива и да је то "лек за смирење" за Западни Балкан, за смиривање тензија у региону.

"Онда имате неки заједнички циљ коме тежите и где ћете негде бити заједно", рекао је Дачић гостујући на ТВ Пинк.

Министар спољних послова каже да је Београд за наставак дијалога са Приштином и да је срамотно што је прекинут због Рамуша Харадинаја.

"Ми тражимо да се настави дијалог и мислимо да је срамотно што је прекинут дијалог због Харадинаја", рекао је Дачић.

Извор: Тањуг

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

попара

30.04.2017 11:16

Објасни Дацицу ко је убио петорицу српских младица у кафицу на Косову,прије висе од десет година.Рекли сте да су их Албанци убили а сада се зна да су то урадиле србијанске тајне слузбе.Породице то знају и тразе правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полуполитицари

30.04.2017 12:55

Попара-никад се неце добити одговор,јер овим нсим квази политицаримс одговара хаос и мрзња и у стању су и рат да организују да би опстали.Колико има Српске дјеце и осталих која су убијена само да би се ми мрзили медјусобно.Сјети се колико је пута Вуциц обецао да це ухапсити убицу пјецицу Марјановиц.Немам висе ком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

30.04.2017 13:24

Ух сто це се французи насикирати бозе драги