Сари објаснио зашто му Максимовић не игра...

Искусни стручњак исхвалио српског штопера, али. . .

Фудбал 03.05.2017 | 22:00
Сари објаснио зашто му Максимовић не игра...
Наполи је за српског штопера Николу Максимовића издвојио за чак 25.000.000 евра, а он ове сезоне код Мауриција Сарија шансу добија на кашичицу! Како се не ради о превише младом играчу - бившем дефанзивцу Звезде је већ 25 година - логично је што се сви и у Италији и у Србији питају о чему се ради - због чега Макса не игра.  

Такво питање више пута било је на двевном реду код Сарија, док се искусни стручњак коначно смиловао "да нам објасни неке ствари"...

"Максимовић има пуно поштовање у клубу. И ја и спортски директор Ђунтоли имамо много поверења у њега. Ове сезоне је играо мање од стандардних првотимаца попут Албиола и Кулибалија, али има неке квалитете по којима је бољи од обојице. Физички је сјајан, брз је и уме да изнесе лопту. По тактичкој обучености подсећа на Албиола, а по брзини на Клулибалија. Имам велики респект према њему и верујем да ће постати врхунски дефанзивац".

И онда опет: у чему је проблем?!

"Кажем, има велике квалитете, али тренутно имам неке друге изборе. Сигуран сам да ће постати један од стубова и ослонаца овог клуба“.

Ето, толико од Сарија... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар