Sari objasnio zašto mu Maksimović ne igra...

Iskusni stručnjak ishvalio srpskog štopera, ali. . .

Fudbal 03.05.2017 | 22:00
Sari objasnio zašto mu Maksimović ne igra...
Napoli je za srpskog štopera Nikolu Maksimovića izdvojio za čak 25.000.000 evra, a on ove sezone kod Mauricija Sarija šansu dobija na kašičicu! Kako se ne radi o previše mladom igraču - bivšem defanzivcu Zvezde je već 25 godina - logično je što se svi i u Italiji i u Srbiji pitaju o čemu se radi - zbog čega Maksa ne igra.  

Takvo pitanje više puta bilo je na dvevnom redu kod Sarija, dok se iskusni stručnjak konačno smilovao "da nam objasni neke stvari"...

"Maksimović ima puno poštovanje u klubu. I ja i sportski direktor Đuntoli imamo mnogo poverenja u njega. Ove sezone je igrao manje od standardnih prvotimaca poput Albiola i Kulibalija, ali ima neke kvalitete po kojima je bolji od obojice. Fizički je sjajan, brz je i ume da iznese loptu. Po taktičkoj obučenosti podseća na Albiola, a po brzini na Klulibalija. Imam veliki respekt prema njemu i verujem da će postati vrhunski defanzivac".

I onda opet: u čemu je problem?!

"Kažem, ima velike kvalitete, ali trenutno imam neke druge izbore. Siguran sam da će postati jedan od stubova i oslonaca ovog kluba“.

Eto, toliko od Sarija... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar