Рајковић бранио што је могао у великом дербију...!

Макаби изгубио дерби - Бер Шева је опет шампион Израела! Израел не мења владара!

Фудбал 30.04.2017 | 07:45
Рајковић бранио што је могао у великом дербију...!
Хапеол Бер Шева је одбранио титулу шампиона Израела! У директном окршају против јединог ривала Макабија у Тел Авиву, шампион је славио 2:1 и три кола пре краја обезбедио другу титулу првака у клупској историји.

Макабијеве шансе свакако нису биле велике с обзиром да је Хапоел Бер Шева доминирао првенственом трком током сезоне, па је овакав епилог и очекиван. Иако је Макаби имао шансу да победом смањи заостатак на пет бодова уочи последње три првенствене рунде у сезони.

Добро је кренуло по домаћи тим с обзиром да је Предраг Рајковић у 22. минуту одличном интервенцијом спасао гол домаћина, а само два минута касније је Кјартансон довео Макаби у вођство. Потом је Хапоел промашио две добре шансе, а Рајковић је скинуо трећу

Макаби је у 56. минуту погодио стативу за 2:0, а казна је уследила убрзо. Меликсон је два минута касније савладао Рајковића који није могао боље да интервенише у тој ситуацији.

Домаћин је у 83. минуту погодио још једну стативу и опет је сурово кажњен. У 89. минуту је Рајковић одбранио зицер, али се лопта одбила на ногу за Огуа који је донео победу и титулу гостима.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар