Rajković branio što je mogao u velikom derbiju...!

Makabi izgubio derbi - Ber Ševa je opet šampion Izraela! Izrael ne menja vladara!

Fudbal 30.04.2017 | 07:45
Rajković branio što je mogao u velikom derbiju...!
Hapeol Ber Ševa je odbranio titulu šampiona Izraela! U direktnom okršaju protiv jedinog rivala Makabija u Tel Avivu, šampion je slavio 2:1 i tri kola pre kraja obezbedio drugu titulu prvaka u klupskoj istoriji.

Makabijeve šanse svakako nisu bile velike s obzirom da je Hapoel Ber Ševa dominirao prvenstvenom trkom tokom sezone, pa je ovakav epilog i očekivan. Iako je Makabi imao šansu da pobedom smanji zaostatak na pet bodova uoči poslednje tri prvenstvene runde u sezoni.

Dobro je krenulo po domaći tim s obzirom da je Predrag Rajković u 22. minutu odličnom intervencijom spasao gol domaćina, a samo dva minuta kasnije je Kjartanson doveo Makabi u vođstvo. Potom je Hapoel promašio dve dobre šanse, a Rajković je skinuo treću

Makabi je u 56. minutu pogodio stativu za 2:0, a kazna je usledila ubrzo. Melikson je dva minuta kasnije savladao Rajkovića koji nije mogao bolje da interveniše u toj situaciji.

Domaćin je u 83. minutu pogodio još jednu stativu i opet je surovo kažnjen. U 89. minutu je Rajković odbranio zicer, ali se lopta odbila na nogu za Ogua koji je doneo pobedu i titulu gostima.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar