СЛС: Чачани се не дају, Пазар у проблему, Лучанци у ЛЕ!

Младост стигла Војводину, реванш Радничког! Тим из Лучана се изједначио по броју бодова са трећепласираном Војводином док су се Нишлије реванширале Ивањичанина за пораз у последњем колу прелиминарног дела првенства.  Назире се прво име које ће напустити Суперлигу по завршетку сезоне. . .

Фудбал 29.04.2017 | 23:25
СЛС: Чачани се не дају, Пазар у проблему, Лучанци у ЛЕ!
После јесењег дела првенства деловало је да је Војводина неухватљива и да ће пре она "угрозити" Црвену звезду и Партизан - него што ће неки од тимова "испод" успети њој да закомпликује ситуацију, али то је фудбал и Новосађани ће морати много да се потруде да "обране" треће место.

Младост из Лучана је четвртом узастопном победом коју је остварила против Вождовца 2:0 (2:0) успела да се изједначи по броју бодова са Војводином - 33!

Већ после четири минута игре виђен је гол у мрежи гостију. Милан Бојовић је уписа нови гол на свој конто, а меч је решио Милосављевић већ у 18. минуту.

Био је то трећи тријумф тима Ненада Миловановића у плеј-офу те су они тако искористили тежак распоред "лала", турбуленције и промене тренера, али и поделу бодова, но упркос поравнања Лучанци остају на четвртој позицији јер је Војводина имала већи бодовни салдо у прелиминарној фази првенства.

Уз то, они тек у недељу играју свој меч 33. кола, гостују Црвеној звезди.

У другом мечу дана Раднички се реванширао Јавору за пораз у последњем колу "регуларне" фазе првенства којом су Ивањичани и изборили плеј-оф, па је сада, две недеље касније, одиграо знатно бољи меч на "Чаиру" и славио 2:0.

Голове су постигли искусни Радош Булатовић у 20. и Јапанац Риота Нома у 67.

То је уједно и прва победа Нишлија овог месеца.

И они остају у конкуренцији за Европу јер су на петом месту са 28 бодова.

Изузетно важну победу остварили су фудбалери Борца из Чачка ове суботе!

У гостима су савладали ОФК Бачку 1:0, голом Братислава Пуношевца у 73. минуту, и продужили наду да ће и наредне сезоне имати суперлигашки статус.

Металац и ОФК Бачка и даље имају благу предност, али је "фењер" предат Новом Пазару.

Пазарци су изгубили у Суботици од Спартака 1:2.

Домаћин је имао два гола предности после првог дела игре, али је у 56. минуту остао са играчем мање, па се концентрисао искључиво на одбрану свог гола. Концентрација је једном опала, што су гости искористили, међутим, нису успели да избегну пораз и тренутно су најугроженији са четири бода мање од безбедне зоне...

СУПЕРЛИГА, 33. коло:

ПЛЕЈ-ОФ

Раднички - Јавор 2:0 (1:0)
/Булатовић 20, Нома 67/

Младост - Вождовац 2:0 (2:0)
/Бојовић 4, Милосављевић 19/

недеља

Партизан - Напредак 16.00 (ТВ Арена Спорт 1)
Црвена звезда - Војводина 18.00 (ТВ Арена Спорт 1)

Табела плеј-офа: Црвена звезда (-1) 43, Партизан (-1) 43, Војводина (-1) 33, Младост 33, Раднички 28, Напредак (-1) 26, Вождовац 23, Јавор 22.

ПЛЕЈ-АУТ

ОФК Бачка – Борац 0:1 (0:0)
/Пуношевац 73/

Спартак - Нови Пазар 2:1 (2:0)
/Савковић 11, Мудрински 38/

Рад – Радник 0:2 (0:1)
/Миловановић 16, Станковић 77/

недеља

Чукарички – Металац 19.00

Табела плеј-аута: Чукарички (-1) 23, Спартак 22, Радник 22, Рад 18, ОФК Бачка 17, Металац (-1) 17, Борац 15, Нови Пазар 13.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар