SLS: Čačani se ne daju, Pazar u problemu, Lučanci u LE!

Mladost stigla Vojvodinu, revanš Radničkog! Tim iz Lučana se izjednačio po broju bodova sa trećeplasiranom Vojvodinom dok su se Nišlije revanširale Ivanjičanina za poraz u poslednjem kolu preliminarnog dela prvenstva.  Nazire se prvo ime koje će napustiti Superligu po završetku sezone. . .

Fudbal 29.04.2017 | 23:25
SLS: Čačani se ne daju, Pazar u problemu, Lučanci u LE!
Posle jesenjeg dela prvenstva delovalo je da je Vojvodina neuhvatljiva i da će pre ona "ugroziti" Crvenu zvezdu i Partizan - nego što će neki od timova "ispod" uspeti njoj da zakomplikuje situaciju, ali to je fudbal i Novosađani će morati mnogo da se potrude da "obrane" treće mesto.

Mladost iz Lučana je četvrtom uzastopnom pobedom koju je ostvarila protiv Voždovca 2:0 (2:0) uspela da se izjednači po broju bodova sa Vojvodinom - 33!

Već posle četiri minuta igre viđen je gol u mreži gostiju. Milan Bojović je upisa novi gol na svoj konto, a meč je rešio Milosavljević već u 18. minutu.

Bio je to treći trijumf tima Nenada Milovanovića u plej-ofu te su oni tako iskoristili težak raspored "lala", turbulencije i promene trenera, ali i podelu bodova, no uprkos poravnanja Lučanci ostaju na četvrtoj poziciji jer je Vojvodina imala veći bodovni saldo u preliminarnoj fazi prvenstva.

Uz to, oni tek u nedelju igraju svoj meč 33. kola, gostuju Crvenoj zvezdi.

U drugom meču dana Radnički se revanširao Javoru za poraz u poslednjem kolu "regularne" faze prvenstva kojom su Ivanjičani i izborili plej-of, pa je sada, dve nedelje kasnije, odigrao znatno bolji meč na "Čairu" i slavio 2:0.

Golove su postigli iskusni Radoš Bulatović u 20. i Japanac Riota Noma u 67.

To je ujedno i prva pobeda Nišlija ovog meseca.

I oni ostaju u konkurenciji za Evropu jer su na petom mestu sa 28 bodova.

Izuzetno važnu pobedu ostvarili su fudbaleri Borca iz Čačka ove subote!

U gostima su savladali OFK Bačku 1:0, golom Bratislava Punoševca u 73. minutu, i produžili nadu da će i naredne sezone imati superligaški status.

Metalac i OFK Bačka i dalje imaju blagu prednost, ali je "fenjer" predat Novom Pazaru.

Pazarci su izgubili u Subotici od Spartaka 1:2.

Domaćin je imao dva gola prednosti posle prvog dela igre, ali je u 56. minutu ostao sa igračem manje, pa se koncentrisao isključivo na odbranu svog gola. Koncentracija je jednom opala, što su gosti iskoristili, međutim, nisu uspeli da izbegnu poraz i trenutno su najugroženiji sa četiri boda manje od bezbedne zone...

SUPERLIGA, 33. kolo:

PLEJ-OF

Radnički - Javor 2:0 (1:0)
/Bulatović 20, Noma 67/

Mladost - Voždovac 2:0 (2:0)
/Bojović 4, Milosavljević 19/

nedelja

Partizan - Napredak 16.00 (TV Arena Sport 1)
Crvena zvezda - Vojvodina 18.00 (TV Arena Sport 1)

Tabela plej-ofa: Crvena zvezda (-1) 43, Partizan (-1) 43, Vojvodina (-1) 33, Mladost 33, Radnički 28, Napredak (-1) 26, Voždovac 23, Javor 22.

PLEJ-AUT

OFK Bačka – Borac 0:1 (0:0)
/Punoševac 73/

Spartak - Novi Pazar 2:1 (2:0)
/Savković 11, Mudrinski 38/

Rad – Radnik 0:2 (0:1)
/Milovanović 16, Stanković 77/

nedelja

Čukarički – Metalac 19.00

Tabela plej-auta: Čukarički (-1) 23, Spartak 22, Radnik 22, Rad 18, OFK Bačka 17, Metalac (-1) 17, Borac 15, Novi Pazar 13.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar