Пратиоце шокирала сликом са плаже

Елена Мартинез, која је прије четири године направила пометњу улогом секси Долорес, пратиоце је шокирала фотографијом са плаже на којој ниједан дио тијела није сакрила

Република Српска 29.04.2017 | 13:38
Пратиоце шокирала сликом са плаже
Улогом Долорес у филму “Монтевидео, видимо се” лепа Шпанкиња запала је за око свима који су погледали остварење Драгана Бјелогрлића, поготово због секси сцена које је имала са Милошем Биковићем.

Иако су се многи понадали да ће лијепа Елена Мартинез наставити да глуми у Србији до тога није дошло, па се Елена вратила у Шпанију у којој и даље глуми и љепотом одушевљава свој народ.



Међутим, поред глумачког талента Елена фанове одушевљава и својим фотографијама, а једна од посљедњих које је објавила направила је невиђену пометњу!



На њој је Елена окренута леђима, скроз гола, са другарицом. Глумица није сакрила нити цензурисала ниједан дио свог тела, чиме је показала да је изузетно опуштена и да очигледно задовољна својим тијелом.



Ево и фотографије, на којој је Елена са десне стране:



(Телеграф)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

...

29.04.2017 18:03

Лијепооо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозидарка

30.04.2017 11:02

Право ремек дјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

30.04.2017 14:09

Све Зене су љепсе у костиму него голе! Ја сам својој Станарки рекао да се скида и да мало поцрни и она то уради и увеце казе да она два старца из комсилука турили главе кроз зивицу игледају и гледају а мозе им кцерка бити.

ОДГОВОРИТЕ