Pratioce šokirala slikom sa plaže

Elena Martinez, koja je prije četiri godine napravila pometnju ulogom seksi Dolores, pratioce je šokirala fotografijom sa plaže na kojoj nijedan dio tijela nije sakrila

Republika Srpska 29.04.2017 | 13:38
Pratioce šokirala slikom sa plaže
Ulogom Dolores u filmu “Montevideo, vidimo se” lepa Špankinja zapala je za oko svima koji su pogledali ostvarenje Dragana Bjelogrlića, pogotovo zbog seksi scena koje je imala sa Milošem Bikovićem.

Iako su se mnogi ponadali da će lijepa Elena Martinez nastaviti da glumi u Srbiji do toga nije došlo, pa se Elena vratila u Španiju u kojoj i dalje glumi i ljepotom oduševljava svoj narod.Međutim, pored glumačkog talenta Elena fanove oduševljava i svojim fotografijama, a jedna od posljednjih koje je objavila napravila je neviđenu pometnju!Na njoj je Elena okrenuta leđima, skroz gola, sa drugaricom. Glumica nije sakrila niti cenzurisala nijedan dio svog tela, čime je pokazala da je izuzetno opuštena i da očigledno zadovoljna svojim tijelom.Evo i fotografije, na kojoj je Elena sa desne strane:(Telegraf)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

...

29.04.2017 20:03

Lijepooo

ODGOVORITE
Name

Bozidarka

30.04.2017 13:02

Pravo remek djelo!

ODGOVORITE
Name

ja

30.04.2017 16:09

Sve Zene su ljepse u kostimu nego gole! Ja sam svojoj Stanarki rekao da se skida i da malo pocrni i ona to uradi i uvece kaze da ona dva starca iz komsiluka turili glave kroz zivicu igledaju i gledaju a moze im kcerka biti.

ODGOVORITE