Видео: Као некад - мађионичар Роналдињо Гаучо!

Легенде Барселоне и Реал Мадрида одиграле су пријатељски Ел Класико у Бејруту, а Роналдињо Гаучо показао је да мајстор увек остаје мајстор.  Фудбал за Богове - легенде Реала против легенди Барсе! Роналдињо као у најбољим данима, војска морала да га изведе са стадиона! Спектакл какав Бејрут не памти. . . !

Фудбал 29.04.2017 | 18:30
Видео: Као некад - мађионичар Роналдињо Гаучо!
Каталонци су славили против Мадриђана 3:2, легендарни Бразилац био је троструки асистент, а Лудовик Жили двоструки стрелац.

Дуел је одигран пред 45.000 гледалаца, док су, поред 'Диња и омаленог Француза, за 'Блауграну' играли још Ђанлука Замброта, Гица Попеску, Франческо Коко, Ерик Абидал, Мигел Анхел Надал, Едмилсон, Андони Гојкочеа, Гаиска Мендијета, Едгар Давидс, Хулио Салинас и стрелац трећег поготка Симао Саброса.

С друге стране су се нашли Роберто Карлос, Фернандо Моријентес, Кристијан Карембеу, Савио, Фернандо Санц, Павон, Амависка, Хосе Мари Бакеро, Хави Гереро...

Поготке за Реал постигли су Сан и Гереро.

Наредни дуел Барсине легенде одиграће 2. јуна са Манчестер Јунајтедом на Камп Ноу, док је реванш са 'Црвеним ђаволима' на Олд Трафорду другог септембра.

Уживајте...



Прошлог викенда имали смо прилике да гледамо један од најбољих Ел Класика у последњој деценији, ако не и дуже, а вечерас су легенде Реала и Барселона биле на сличном нивоу! Неки од највећих фудбалера ова два клуба састали су се у ветеранском Класику у Бејруту и одушевили не само Либанце, већ и добар део света, односно све оне навијаче у земљама где је овај пренос емитован. 

Барселона је, занимљиво, славила баш са 3:2, колико је било и у правом мечу прошлог викенда, а утакмицу је без сваке сумње обележио Бразилац Роналдињо, коме вишак килограма уопште није сметао да одржи још једну фудбалску лекцију великим ривалима из Мадрида. Чувени ас постигао је хет-трик у асистенцијама од којих се не зна која је лепша. 

Роналдињо је пре крај меча замењен, а да мирно напусти стадион, односно да не упадне међу стотине навијача и новинара који су по сваку цену желели да га додирну или да узму изјаву, побринула се војска.

БАРСЕЛОНА ЛЕГЕНДЕ - РЕАЛ МАДРИД ЛЕГЕНДЕ 3:2 (2:1)

Стрелци: 1:0 - Жили 8. минут, 1:1 Фернандо 28. минут, 2:1 - Симао 38. минут, 3:1 - Жили 61. минут, 3:2 - Хави Гереро 78. минут

Барселона: Ангој, Замброта, Абидал, Надал, Гоико - Едмилсон, Давидс, Мендијета, Симао - Роналдињо, Жили. Играли су још: Гузман, Коко, Попеску, Гарсија, Салинас, Хуан Карлос.

Реал Мадрид: Контрерас - Амависка, Фернандо Санс, Павон, Жулио Цезар - Фернандо, Карембе, Де ла Ред, Савио - Моринетес, Анелка. Играли су још: Цезар, Тоте, Хави Гереро, Иван Перез, Ривера, Веласко, Хулио Љоренте.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар